TOMAJ Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 nowe miejsce jest calkiem calkiem i traska do tego miejsca jest konkretna :flesje: czy w niedziele komus pasuje latanko???jak tak czekam na propozycje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) JAK ZWYKLE MI PASUJE :( :flesje: :buttrock: Edytowane 17 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ja wlasnie wpadam pozamiatac miasto :biggrin: killer mie zapomnij sie rozeznac w temacie oddlawiania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ładnie sie dzieje pod moja chwilowa nieobecnosc ale juz jestem kiedy nastepne latanko i z kim bedzie okazja sie poscigac we wtorek na torze?? ziut : juz gotowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 we wtorek ?? a nie poniedzielek ?? bo ja wtorek czyli jutro to ja sie melduje :biggrin: bo poniedziałek to za hu*a mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 na torze powinienem byc na 100% :biggrin: jak nie bede jezdzil to pomierze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 A dzisiaj ktoś jedzie? :biggrin: Jak co to ja będę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 A dzisiaj ktoś jedzie? ;) Jak co to ja będę :P dasz r6 na kilka okrazen to bede :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Kobiety i motocykla... ;) heheweź tą swoją :biggrin: chyba że już sprzedałeś... Ja właśnie wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 tor zaliczony dzien udany czas poprawiony i z laska sie poscigalem troche hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 tor zaliczony dzien udany czas poprawiony i z laska sie poscigalem troche hahahahahaha no poprawiony na 2.02 dzieki radkowi bo mnie wyciągał :D ale w pioch na patelni poleciałem wszystko na kamerze radek uwiecznił ;) :crossy: :) w sobote do szmotuł lecimy :) :) :) obecność obowiazkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 środa 18 ;) ktoś chętny na latanko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 to jest pytanie retoryczne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 to kto chetny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ja może dzisiaj odbiorę w końcu maszynę ! ale nie pewne ! wylatuje w sobote... ok 11-12 będę w Poznaniu, więc jak ktosik chce polatać przed Domem dziecka to się odezwać w Piątek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi