mati1411 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja jadę obstawiać ślub do czerwonaka, ale jak sie wyrobie to oczywiście będę! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ZAPRASZAMY :biggrin: :biggrin: :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/POZNAN-SZAMO...CKA-t54145.html :bigrazz: niezniszczallni oczywiscie obecnosc obowiazkowa :bigrazz: cos ci sie pomyliło chyba niepełnosprytni :crossy: :clap: :) :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mam nadzieje ze juz na początku przyszłego tyg przyjade po ........ przerwie :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Panowie musze Was zmartwic wlasnie nad piatkowem zawisla wielka chmura i juz kropi ;) jesli sie przejasni to tez sie pisze na polatanie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 no i jak plany - koś zrezygnował ? jaka u was pogoda ?? u mnie pada :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No ja własnie wruciłem z tej parady i jestem cały mokry. Sam nie wiem musiało by teraz ostro słoneczko przygrzać. Piszcze czy jestescie jeszcze chętni czy raczej odpuszczamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 CHETNI TAK.... !!! ALE W LUBONIU TEZ PADA A JEST 16.45....W MORDE :clap: ;) :flesje: PRZEJASNIA SIE!! JA NA 99 % JESTEM ....PRZEJDZIE DESZCZYK.... SPIEWAJMY WSZYSCY RAZEM:"SŁONECZKO POKAŻ BUŹKE BO NIE O TWARZY CI W TEJ CHMURCE..." :D :biggrin: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 wlasnie tez nad wilczym zaczelo kropic i kropi coraz mocniej zobaczymy co bedzie przed 18ta :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 u mnie pdalo przez 15min. teraz jest ok ale asfalt bardzo mokry :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 bede 18.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ja odpuściłem ! RELACJE proszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja bede mógł jutro dopiero - jakies propozycje co do godziny 18 ?? 19 ?? 17 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 PABLO jutro ma lać :/ w niedziele niby też, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ja odpuściłem ! RELACJE proszę ! A wiec tak bylo bardzo zajebiscie do mometu kiedy zrobilem konkretnego piona z przytarciem tylniego siodlaa nastepnie gleby :clap: :D Jestem calu tylko pare zadrapan i siniak na nodze :evil: A moto potrzaskane :evil: Jwdnym slowem poraszka :biggrin: chlopaki uwarzajcie na siebie ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) no wiec teraz sie upewniłem w swojej mysli najpierw naucze sie jeździć przez pare sezonów nabiore wprawy, a później sie może cvzaczne uczyć na kole jeździć i za stunt sie wezme. A nie ze moto od 3 miesiecy i bede niewiadomo co robił i dzwona przybije takiego jak Tomaj nie widziałem ale szłyszałem :D mam nadzieje ze nic ci sie nie stało i siniaki z tyłka zejdą szybko :flesje: :clap: ;) A z tym ubezpieczeniem to wal do ubezpieczalni, weź świadków :biggrin: i no problemo nic nie kombinuj bo możesz sobie zaszkodzić tylko, każdy ci to powie. a że juz dwa razy ci sie to stało to trudno. Jutro :evil: :evil: :buttrock: Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi