ZimnY Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 wie ktos jakie sa koszty przerejestrowania motóra :] nie musze wyrabiac karty pojazdu bo w dowodzie mam napisane ze nie wydano ale nie wiem jakie sa koszty blachy i dowodu rejestracyjnego moze ktos sie orjentuje??bo nie wiem na jaki wydatek sie szykowac :biggrin: pozdrawiam i z gory dzieki z odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 jakieś 150-200zł jeżeli bez badania technicznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wygrzebałem rachunek z urzędu i mam tu 114zł. ale chyba jakieś znaczki skarbowe do tego trzeba dokupić.mam jeszcze ze skarbówki -60 złpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 dzsiaj przerejestrowalem moto. i tak 114zł tablica dowód + znaczki za 7zł i ubezpieczenie ja płaciłem 41zł (60% znizki )..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) ok ! a co mam ze soba zabrac do urzedu jak chce przerejestrowac moto nie mowie tu o swieze sporwadzonym sprzecie tylko przerejestrowanie.-umowa-stare blachy-dowod stary- ??? cos jeszcze? Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez ZimnY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Chyba tyle wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 jeszcze pcc-1 i zapłata w skarbówce podatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 jeszcze pcc-1 i zapłata w skarbówce podatku yy...pcc-1 ;) :flesje: was is das ze tak spytam a w skarbowce to mozna poznie opłate chyba zrobic od dochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ze zmianą tablic 150 pln (bez OC i PCC-1) przynajmniej tyle we Wrocku liczą :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Oryginały dokumentów i ksero też potrzebne !! No i troche czasu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi