squash Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ...WITAM... Odrazu mówie że googlowałem i szukałem na forum i nie znalazłem ;). Chaciałbym się dowiedzieć jak to zrobić ?? Czy takie półki z mocowaniem na szeroką kierownice pasują od jakichś innych motorów (np. do gsxr 750, 89-90r lub gsxr 1100, 90-91r)?? Czy takie coś to tylko na zamówienie ?? A może poprostu gdzieś sie da kupić taką półke przystosowaną ?? Acha i jak by ktoś był ,,obcykany" to ile taka zabawa kosztuje ?? ...POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 W Poland-ie trudno o cuś takiego w używkach, nowe zajebiście drogie. Został Ci ebay.de, ceny ok 50 euro plus przesyłka. Ja zrobiłem z oryginalnej i kosztowało mnie to 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Najłatwiej jest kupić mocowanie do kierownicy, które się wkręca w "starą" półke a potem mocujesz kierownice. Wszystko dostaniesz odręki w pierwszym lepszym sklepie z akcesoriami motocyklowymi, a jak nie to - google:"akcesoria motocyklowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squash Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ;) :icon_eek: :D :P :evil: :D Wielkie dzięki za odpowiedźNie wpadło mi to do głowy ;)Zaraz se poszukam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi