jasiu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 mam Es-ke chciałbym porozmawiać o silniku i resztą sprzętu.Mam problem ze skrzynią na zimnym silniku, trudno wbić dwójke, reszta idzie bez zająknięcia.Czy olej ma tu znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No siemasz też mam ES/2....Może u Ciebie jest to problem sklejonego sprzegła.Możesz miec zużyte koła 2 biegu.Olej ma znaczeniegłównie jeśli chodzi o sprzęgło bowiem może,je sklejac lub powodować za duży poślizg.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 No siemasz też mam ES/2....Może u Ciebie jest to problem sklejonego sprzegła.Możesz miec zużyte koła 2 biegu.Olej ma znaczeniegłównie jeśli chodzi o sprzęgło bowiem może,je sklejac lub powodować za duży poślizg.Pozdro!Dzięki za odpowiedź! Sprzęgło targa na wyciągniętej lince i zawsze mam problem przy odpalaniu jak jest jakiś czas nie odpalana. a olej troche gęsty bo hipol! Zobacze jak na luksie poleci? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Wedlug instrukci ma byc hipol. Nie zmieniaj na LUX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi