gsx250e Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam. mam problem z ladowaniem w mojej suzce gsx 250E z 1983r. mianowicie ladowanie jest na poziomie 14,7V sadze ze to chyba za duzo ? ktos moze podpowiedziec od czego zaczac ?? (ps. to moj pierwszy motorek wiec nawet znalezienie alternatora bylo malym problemem ;)-dalej nie wiem gdzie jest ) LAdowanie mierzone na zaciskach akumulatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ładowanie zmierz przy 5000 obr i włączonych światłach. Wg. instrukcji powinno być między 13-15 V. Jak będzie ok 14,3-14,5 to luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsx250e Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ok dzieki za rade ;) tak zrobie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi