reggaefan Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Czesc mam maly problem rozebralem kmx200 i chyba tlok jest do wymiany i trzeba zrobic nowa tuleje czy znaczie kolos z dolnoslaskiego kto takie rzeczy robi,oraz czy moze ktos ocenic stan tloka mam zrobione foto,kolejny problem mma z popa wodna kolo srobki spustowej gdzie sie spuszcza wode z calego ukladu jest maly otwor z ktorego sonczy sie woda takie male kropelki jak temu zaradzic rozkrecic ja ale co powinienem wymienic pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Co do Tulei ;) Moze wystarczy zebys zrobil szlif i krycie nikasilem?:PCo do pompy pewnie puszcza ci jakis oring:PAle jezeli ten od napedu trzyma tylko od sruby sie sączy to sproboj czyms podkleic:Pjednak jezeli oring poszedl to ci zawiele nie pomoze i musisz mzieniac :PZ dolnego slaska:PWroclaw.Ul.Nowowiejska tam robią takie rzeczy chyba;]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi