freak of nature Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Zachciało mi się rozbierać amortyzatory i zapomniałem w w jakiej kolejnośći powkładać pierścienie będące w sąsiedztwie uszczelniaczy. Na jedną lagę idą 2 pierścienie i jeden uszczelniacz, wiem na pewno że cieńszy pierścień wchodzi ostatni pod seger, natomiast zapomniałem czy ten większy ma być pod czy nad simmeringiem....? Jak obstawiacie? Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez freak of nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jeszcze jak byś napisał co to za motocykl to szybciej byś sie dowiedział odpowiedzi. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zawsze najpierw są dwa pierścienie prowadzące, nad nimi podkładka, simmering, seger trzymający simmering i na końcu zgarniacz czy tam osłona przeciw kurzowa. Jak masz amortyzator upside-down to odwrotnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi