pluczak Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam.Ja również myślałem, że 60zł za filtr powietrza to sporo... Zwłaszcza, że do Fiata kupuję za kilkanaście złotych :banghead: Jednak motocykl to motocykl i dla niego wszystko co najlepsze (i niedrogie :P ). A maszyna odpłaci ci się przy następnym starcie spod świateł i kręceniu na wysokie obroty...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam wszystkich!Zastanawiam się właśnie czy da się w jakiś sposób zregenerowac taki właśnie filtr. Jest to filtr papierowy. Papierowe filtry sa jednorazowe, tak jak papier toaletowy...Jesli chcesz filtr wielokrotny to kup filtr K&N, sa to filtry mozna czyscic wielokrotnie a po zabiegu czyszczenia nasacza sie je specjalnym olejem... i tak do nastepnego czyszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Też myslałem, że da sie wydmuchać/przedmuchać- ale po rozebraniu stwierdziłem,że 68 zł ( Meiwa) to nie majątek i raczej nie wymienia się go co sezon-na troche starczy. Ale po wymianie nie przybyło mi mocy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 cena takiego filtru nie jets jakas kosmiczna w 60zł. powinno sie zmiesci ;) a po myciu i przedmuchiwaniu, nie ma takiego efektu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi