kierownik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam. Chcielibyśmy przejść się ze znajomymi na Drift samochodowy w Poznaniu, ale nie wiemy gdzie ma się w końcu odbyć :wink: . Miał być organizowny w niedzielę 23.04.2006 na Torze Poznań, jednak coś się zmieniło. Proszę o jakąś informacje. pzdr.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Przypadkiem jestem w temacie 23 kwietnia bednary. tu masz wszystko http://www.pfd.org.pl/index_pl.php?id=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A wybiera sie tam ktos z Poznania na moto? :banghead: Ja bym sie moze przejechal, jeszcze nie wiem czy nie bede musial gdzies indziej jechac... Jakby co to chetnie bym pojechal z kims, bo niezbyt wiem jak tam dojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi