Pawik Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jak odblokowac honde NSR 50 1991 ???????? silnik jest taki sam jak MTX . gdzie sa blokady ??????? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 wkręca ci się do końcą czy tylko wolno jedzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kolega jest ode mnie ze squadu.Honda na jalowym kreci na 8 tys.na ostatnim biegu tez kreci na max 8tys.i jedzie 65km\h Gaznik jest jakis dziwnie maly-10-12mm. no i kolega kupil nowy modul nowy mozliwe ze tam jest kaganiec;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 na mod€le nic nie ma !! podstawe magneta musi przekręcic do końca chyba w lewo(a jak nie to w prawo nic się nie stanie ) wtedy będzie się wkręcał do pełnych 12 tys. gażniki są małe te orginalne fakt ja mam w swoim mikumi jakiś dużo większy od orginalnego i super głos oraz but aaa i zębatke z przodu niech zmieni o 2 lub 3 zęby to naprawde nie robi dużej różnicy szczegolnie jak zmieni gażnik to możę wrzucic zebatke o jeszcze wiekszej ilości zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 zmienic gaznik to po pierwsze, po drugie po przekreciu zaplonu ni eosiagniesz skoku az o 4 tysie na plus... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a właśnie że tak po przekręceniu podstawy idzie wskazówka do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a właśnie że tak po przekręceniu podstawy idzie wskazówka do końca u mnie w hondzie sobie moge krecic na wszystkie strony swiatai tak jeden grzyb :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 :wink: Dobra jest jeszcze jakas blokada poza tym???????????? na tlumiku niema! na module tez nie !! to gdzie????? Powiedzmy ze to zrobie jak mowicie bedzie dochodzil do 12 tys. to co z tym walem ?? Zrobi sie jak makaron?????? po urywa itp?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja sie podczepie bo nie ma sensu robic nowy temat. Moim rxem nigdy nie wkrecilem sie na maxymalne obroty . VMAX wg licznika to 70 -75 , czy mozliwe zeby cos jeszcze bylo przyblokowane?? Dodam ze moto w calosci seryjne , w wydechu tez nic nie grzebane , gaznik standart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Chce zrobic tak zeby jej nie zajechac!!!!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 To nie musisz odblokowywać jak sie boisz.Nie trzeba do 12 krecic odrazu tylko np do 11,5obr :wink: moze na zaworze wydechowym ja w CRMie przepatrzyłem wszystko i nie mogłem znalezc i okazało sie ze to własnie na zaworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 wał nie pójdzie ani nic takiego w końcu silnik jest przystosowany do tego z tego co czytałem to japońce zrobili tak żeby zaraz po kupnie nie piłowa tego silnika tak a w sumie nie będziesz raczejj go kręcił powyzej 11 tys bo to makabra silnik wyje i to wszystko a dobrze ciągnie już od 6 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ile ona tak w przyblizeniu by pocisla??????? :banghead: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 o to sie nie martw- japonia to japonia. sam zaplon jednak za wiele ci nie da. sprawdz jaki masz gaznik. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Kolega jest ode mnie ze squadu.Honda na jalowym kreci na 8 tys.na ostatnim biegu tez kreci na max 8tys.i jedzie 65km\h Gaznik jest jakis dziwnie maly-10-12mm. taki mam ten gaznik Kolega jest ode mnie ze squadu.Honda na jalowym kreci na 8 tys.na ostatnim biegu tez kreci na max 8tys.i jedzie 65km\h Gaznik jest jakis dziwnie maly-10-12mm. 49 cmm3 taki mam ten gaznik 49 cmm3 Sorki pomylilem Gaznik mam maly 12 mm taki jak od 49 cmm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi