BANDIT Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam jestem z milanówka jest to miejsowość 10 km od pruszkowa 30 od wawy i tak sie składa ze wiekszość mojej ekipy z która na codzien latam nie moze jechac na otwarcie sezonu na bemowo dlatego kieruje pytanmie do sznoawnych kolegów motonitów czy ktoś z mojej okolicy moze sie nie wybiera przypadkiem na tą imprezke co by nie jechac samemu wkoncu w kupie razniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/22042006-Otw...awa-t44377.html Przyjedź, na pewno ktoś się skusi na Bejowo :icon_mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ok dzieki za info , postaram sie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi