hubertmtx Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam Mam pytanie wiecie coś na temat tego motoroweru?? Jaka jest prędkość maksymalna??Gdzie jest poblokowana??I w ogóle jak sie to spisuje??Interesuje mnie praktycznie wszystko na jej temat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Moc to chyba 7 kuni a v-maxy ma małe bo rzędu 70-80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 jechalem taką 100 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 hmm 100 km\h to już całkiem dobrze :icon_mrgreen::) A co myślicie o gaźniku z mtx-a ?? dało by to coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 wszystko zalezy od jego srednicy. jezeli wieksza, to da. silnik praktyczni eten sam co wo mtx/mbx wiec podejdzie na 100% sprawdz srednice- pewnie ma 14mm i dysze rzedu 65(mialem to samo) :icon_mrgreen: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No ten z mtx-a ma 18mm :banghead::):P Więc to coś może dać, poza tym chce włożyć silnik od mbx-a albo mtx rII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Z opowiadan wlascicieli predkosci glownie 70-80km/h choc spotkalem sie z kolesiem ktorego nsrka jedzie 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Podpinam się do temaciku i mam takie pytanka: 1. Jaka jest prędkość max. nsr 50, 75, 80.2. Czy jest problem z kupnem części do tego motoroweru.3. Czy można do 50 (roczniki 89-95) zamontować zestaw np. 70cmm lub 80cmm. 4. Na czym są blokady w tym motorowerze, i czy trudno jest odblokować. Thx, pozdr. Magik ;) Ps. Rozek takie zdięcie znalazłem przed chwilą. Czy to twoje zdięcie? :icon_eek:http://www.bikepics.com/pictures/399104/ Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam. Podpinam się do temaciku i mam takie pytanka: 1. Jaka jest prędkość max. nsr 50, 75, 80.2. Czy jest problem z kupnem części do tego motoroweru.3. Czy można do 50 (roczniki 89-95) zamontować zestaw np. 70cmm lub 80cmm. 4. Na czym są blokady w tym motorowerze, i czy trudno jest odblokować. Thx, pozdr. Magik ;) Ps. Rozek takie zdięcie znalazłem przed chwilą. Czy to twoje zdięcie? :icon_eek:http://www.bikepics.com/pictures/399104/ Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 co do blokad to jest na tlumiku(dyfuzorze), zaplonie i chyba gaznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam. Możesz mi to dokładnie przedstawić.... ;) Tak ogólnie jakby :icon_eek:-Tłumik to trzeba nowy zakupić ?-Zapłon to wyregulować jak w mbx ?-Gaźnik też trzeba kupić? Dzięki. Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ps. Rozek takie zdięcie znalazłem przed chwilą. Czy to twoje zdięcie? ;)http://www.bikepics.com/pictures/399104/ Moje. Zrobione na zlocie w Zambrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi