FilipF Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam. Jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem hondy shadow, jak napisano VT 600cc. Problem lezy w mozliwosci, a raczej w jej braku (ponoc) zamocowania oparcia z tylu oraz bagaznika. Jako ze sam ekspertem nie jestem, a i fachowcy polecani przez pewnego czlowieka sa dla mnie podejrzani, zwracam sie do bardziej doswiadczonych motocyklistow, ktorzy juz niejedno widzieli oraz przezyli. :) Czy do tego modelu da sie zamontowac oparcie i bagaznik, czy tez nie? W linku znajduje sie zdjecie samej zainteresowanej. http://imageshack.us/photo/my-images/861/imag0117tm.jpg/ Z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy strus Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam:) jestem od niedawna posiadaczem hondy shadow vt 700 jak i nowicjuszem na forum:)CZYTACZ moj wujek ma taka sama honde jak ty i ma zamontowane oparcie i kufer stylu wiec napewno sie da podpatrze jak jest to u niego zrobione i dam znac.Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam. Jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem hondy shadow, jak napisano VT 600cc. Problem lezy w mozliwosci, a raczej w jej braku (ponoc) zamocowania oparcia z tylu oraz bagaznika. Jako ze sam ekspertem nie jestem, a i fachowcy polecani przez pewnego czlowieka sa dla mnie podejrzani, zwracam sie do bardziej doswiadczonych motocyklistow, ktorzy juz niejedno widzieli oraz przezyli. :) Czy do tego modelu da sie zamontowac oparcie i bagaznik, czy tez nie? W linku znajduje sie zdjecie samej zainteresowanej. http://imageshack.us...imag0117tm.jpg/ Z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam. Wysoko na błotniku masz zamocowane światła. Aby zamocować oparcie musisz też zamocować bagażnik, gdyż oparcie jest mocowane do bagażnika, ale w Twoim przypadku będzie problem z mocowaniem bagażnika, gdyż masz wysoko mocowaną lampę i nie ma już miejsca na oryginalny bagażnik. Trzeba coś przerobić, albo światła, albo bagażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justuss Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Też się dołącze...Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnek3d Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam wszystkichJestem szczęśliwym posiadaczem od 21.06 shadowki jak na first moto jestem bardzo zadowolony tym bardziej ze lubię się delektować jazda(80km/h) już mam na niej około 200km gdy schodzę z mojej hani to myślę o kolejnym dniu żeby na nią wskoczyć ponownie :)btw zna ktoś good mechanika z okolic katowic znajomy mi polecił koło kopalni wujek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufel69 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dołączam VT600c 92r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burner Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Łączę si e z Wami moimi przewodami :))Honda Shadow ACE 750 z pustymi dwucalowymi rurami rocznik 2002Hail bikers from Poland!Przywiozłem moją helcie ze sobą zza wielkiej wody. Tam jeżdziłem na niej cztery lata, a tu jeżdze juz drugi rok, i na razie jest ok. tylko drogi tu niebezpieczne hehepozdro Edytowane 8 Lipca 2012 przez burner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ital4x4 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam szanowne grono , przylaczam sie i ja z moimi cieniami VT600C 95" i VT 750 C4 04" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cień Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam wszystkich użytkowników Hondy VT !!!Chętnie się do Was przyłączę ze swoim małym vt500c nie tylko wirtualnie.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, a szczególnie Lubliniankę MrsMarthy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witaj Cień! :)Do zobaczenia na Lubelskich drogach! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cień Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 O! Widzę że tu zaglądasz. :)Na lubelskich drogach to może dopiero w przyszłym sezonie, a do tego czasu można by było pomyślec,jak sklecic regionalną grupę...Znam kilka osób jeżdżących hondą Shadow.Może warto byłoby spotkac się jeszcze w tym roku - np. w Kazimierzu i pogadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jestem za, ale spotkanie jak już trzeba organizować niedługo - póki pogoda ;)Bo później nie będę busami dojeżdżać do Kazika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cień Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jestem za, ale spotkanie jak już trzeba organizować niedługo - póki pogoda ;)Bo później nie będę busami dojeżdżać do Kazika :) Miałem na myśli niedzielę 30.09Wcześniej nie dam rady.Chyba że w Lublinie któregoś popołudnia... Miałem na myśli niedzielę 30.09Wcześniej nie dam rady.Chyba że w Lublinie któregoś popołudnia...Ps. Czy jesteś użytkowniczką Lubelskiego Forum Motocyklowego? http://lublin.riders.pl/forum/viewforum.php?f=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Miałem na myśli niedzielę 30.09Wcześniej nie dam rady.Chyba że w Lublinie któregoś popołudnia... Ps. Czy jesteś użytkowniczką Lubelskiego Forum Motocyklowego? http://lublin.riders...wforum.php?f=22 W ten weekend mam lota na Bieszczady;)A jestem uzytkowniczką, nick taki sam jak tu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cień Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jakoś Cię nie można znaleźc pod tym nikiem. Może Ty znajdziesz mnie pod takim jak tu. :)Lec więc sobie w te Bieszczady, a my chyba się wybierzemy do Kazimierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi