chorcio Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) WitamProsze o pomoc moge kupic w bardzo fajnym stanie wizualnym i mysle ze tez w dobrym technicznym zephyra 550 z 1992r. moto od 2 lat w polsce jest komplet kwitów z niemiec. ale nie w tym rzecz. moje pytania to:-ile obrotów powinien miec na luzie bo on ma 2000 (2 tyś) i nie wiem czy to tak ma byc-czy była wersja 25 km/ps/kw bo tyle ma w polskich kwitach do niemieckich nie zarknołem ale jak na 25 kw/ps to zbiera sie fantastycznie do 100 moment i zostaje sporo zapasu, ale bałem sie sprwdzac ile jeszcze-jesli to 25km/kw/ps to jak i ile kosztuje oddławienienie-jedyny problem z aku tzn. moto zapaliło ładnie potem pytam co z światłami, pomruglismy migaczami, długie-krótkie i koniec nie szło juz zapalic tzn moto tak jakby chciło ale było za mało pradu klijent tierdzi ze to alu juz stare bo ponad 2 lata ale nie wiem(to jest jedyne do czego moge sie przyczepic)-jk sprawdzic czy moto ma ładowanieProsze o pomoc bo chciałbym jak naszybciej podjac jakas decyzje Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez chorcio Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi