adamzap Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam dość nietypowe pytanko ,ale mam nadzieję, że znajdą się fachowcy ,którzy będą w stanie mi pomóc.Otóż mam problem tego typu ,że zmuszony jestem wymienić cały wydech w Suzuki VX 800 (korozja :icon_mrgreen: ) ,w związku z tym ,że VX jest maszyną stosunkowo mniej popularną od Intrudera (który posiada prawie identyczny silnik) zastanawiam się,czy wydechy ( oczywiście bez tłumików) od Intrudera pasują do VX-a :icon_mrgreen: .Wiem ,że pytanie trochę ciężkie ,ale nie na takie pytania odpowiadali " forumowi spece" :icon_mrgreen: Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kolego raczje masz pecha... Na 90% nie pasują, przynajmniej w ten sposób zeby zamienić bez kombinacja kolanko za kolanko... Kolnierz kolanka w głowice powinien pasować.P.S. Jak się jeszcze czogoś dowiem to się odezwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi