simonster Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam mam problem z tylnim swiatłem A mianowicie nie swieci jest ono podpiete w stacyjce w to samo miejsce co przednie << ktore swieci Obwody sprawdzalem i wszystko jest ok zarówka podpieta pod napiecie 6v z prostownika swieci ladnie A w simsonku nie Jeszcze tego jak by bylo malo jezeli simek chodzi zarowka nie swieci A sprzodu swieci Przekrece kluczyk zeby wylaczyc jezeli silnik jest rozpedzony to obruci pare razy kolem zamachowym i prad bedzie to wtedy zaroweczka zaswieci na krotki momet zanim silnik calkiem stanie I tak jezt zawsze ile prob bylo tak zawsze sie dzialo Probowalem zmieniac cewki nadal to samo Jakie wasze sugestie i co z tym fantem robic?? Czy to czary czy moja niewiedza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A sprawdzałeś czy masz dobry styk żarówki z jej mocowaniem w lampie??Może być ,ze CI poprostu nie łączy zarówka :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonster Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 tak zestyk jest dobry poniewaz po podpieciu do prostownika swieci i po wylaczeniu moto tez swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 PO podpieciu zarowki czy calej lampy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: .Bo mi chodzi o styk zarowka+lampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Wszystko-o-S...ie--t40234.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi