RAFAL Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Czas pokaże ,jak będą chętni to żaden problem , wciągu tygodnia da sie wszystko załatwić.Temat zostawiam więc otwarty.10 -11 nie jest złym terminem :D zresztą kazdy termin jest dobry na małe co nieco .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Mi pasuje zarowno 3-4 czerwca (pierwszy weekend), jak i 10-11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Widze że ludu z Podkarpacia jest siła i moc :banghead: ............4 :icon_razz: Dymsha.Preedom ,Mariuszef i moja skromna osoba.A co to reszta sie wstydzi?>? :buttrock: Ujawniac sie , w kupie siła :banghead: i kupy tez nikt nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) A o mnie już wszyscy zapomnieli, jedzie ktoś na motofestyn do Frysztaka??. Edytowane 14 Maja 2006 przez Konował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Wybacz Konował ;) Smigne na ten Frysztak ale tylko na jeden dzień.Rano w sobote ,po południu muszę wrócic.Preedom też jedzie i paru chłopaków z Rzeszowa z którymi mamy sie spotkać po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nie planuje dalej niż tydzień, góra dwa naprzód, wiec dla mnie 3-4 czy 10-11 to jest jednakowo odległy termin i pasuje. Jeżeli nie będzie żadnego kataklizmu to się pojawię/pojawimy (jeździmy grupką 5-8 szt.) Frysztak też pewnie zaliczymy, chociaż nie lubię imprez, które są bliżej niż okazyjna popołudniowa taska (z Ropczyc to coś pewnie kole 40 km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Ja z Krosna to mam rzut beretem(zwykłym nie mocherowym), wpadne pooglądać tez pewnie na pare godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Z tym Frysztakiem to jeszcze nie wiem, ale jesli pojade to podobnie jak RAFAL, wieczorem w sobote musze wrocic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Ja we frysztaku będe na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ze Stalowej nikt nie śmiga na Frysztaka?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jak można by się było podpiąc to ja chętnie ... najlepiej w łikenda jakiegoś. Niestety nie na moto :). Btw będe pewnie na Moto coś tam we Frysztaku.Imprezy organizowane przez Jasielski Klub Motocyklowy generalnie mogą oblecieć :). Tradycja jest niestety taka, że pada :) .Jeżeli się wybiorę to służbówką :). Jak by coś to granatowe reno clio WX coś tam coś tam ;) z antenką cb na dachu. PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 No chyba ze pomyślimy o 10-11.czerwca Pietra - Ty to masz chłopie łeb !!! 3-4 mam Bielawę, więc 10 -11 mi pasi jak cholera :clap:. W tym terminie - baaardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 O której wylatujecie z Krosna do Frysztaka?Co prawda przelotowej nie rozwinę kosmicznej ( zaprzęg ) ale może wyjechalibyśmy razem ?DarekA... i również wybieram się tylko na sobotę i jeszcze chciałbym skoczyć obejrzeć z dzieciakami ten schron kolejowy - podobno sobota ; niedziela jest otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ze Stalowej nikt nie śmiga na Frysztaka?? :clap:Mówisz Rafał, że w sobotę rano wyjazd i na wieczór powrót? Jak mi się nic na łepetynę nie zwali, to chętnie pojadę! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Dymsha zdzwonimy sie jutro i dogadamy szczególy.Preedom pało :icon_rolleyes: szykuj sie .Możliwe że śmignie z nami Prot ale z nim spotkamy sie na miejscu.O której proponujecie wyjazd ze Stalówki?? Pogoda wręcz zachęca do wyjazdu :biggrin: jak sie nic nie zmieni to z frysztaka nici ,pożyjemy zobaczymy .Wstepnie proponuje wyjazd jutro około9 a spotkanie na parkingu kolo Lidera (Okulickiego).Chyba że macie jakieś inne propozycje (niedziela?) :bigrazz: Edytowane 19 Maja 2006 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi