Dymsha Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jak mam się określić, to się określam, żebyś Rafał miał jasność: nie przyjadę. A z racji, że mam blisko, to jak coś to wpadnę do Was na chwilkę bez zapowiedzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norwik Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 jestem chetny na sobotnie piwko, prosze mnie dopisac na liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Prot jedziesz?? K...a nie jadę :buttrock: W sobotę muszę być we Wrocku ... Sorry Rafal. Odbijemy za tydzień u Starego Sierżanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Imprezka z powodu małej ilosci chętnych odwołana :buttrock: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefos Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 uuuuuuu... szkoda wpadlem dopiero dzisiaj na ten temat na forum. Chetnie bym sie zalapal na taki wypad, bede czesciej sprawdzal forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 właśnie przeczytałem teraz temat. chłopaki nie załamujmy się :notworthy: niestety motocykla szosowego nie mam wiec bym nie przyjechal bo jak bymn przyjechal w katamaranie to byście mnie wyklneli,hehe ale 16-18 czerwca jest w Jaśle Zlot Motocyklowy im. "Hubala", Jasło stadion MOSIR ul. Sikorskiego 15. Organizator: Jasielskie Stowarzyszenie Motocyklowe *Brothers of the south", tel.: 0-606 716 569 - Bogdan, e-mail:[email protected] . Także może tam się jakoś spotkamy(cie) bo nie wiem jeszcze czy bede i wspolne piwko nie zaszkodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 widze ze na forum jest troche stalowiakow a ja tak sie rozgladalem .jest ktos w moim wieku lub troche starszy zebysmy razem posmigali ??????????bo mam taki problem ze sam jezdze i po ostatnim wypadku :notworthy: wolal bym bratnia dusze za lub przed soba zeby mnie pozbierala jak cos :) :) ;) jezdze mtx80 (~~103cm3) wlasnie go troche przerabiam na supermoto i bedzie smigane po asfalcie.Jezeli jest ktos kto ma podobny problem do mojego to niech pisze na gg 2951566 gdzeis rtazem pojedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam ! Spodziewajcie się grupu EMZETKOWICZÓW w sobote w Jaśle :banghead: Do zobaczenia i pozdro ! :wink: :icon_mrgreen: :icon_eek: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 A w Jaśle leje.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 e tam.. w nocy już przestało a dzis nie pada. tylko tak jakoś "burzowo" jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 z tego co wiem za tydzien w jasle koplejna impreza ... "Dni Jasła" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 a to mi nic nie wiadomo jeszcze.z tego co slyszalem to mamy tydzien religii chrzescijanskiej w jaśle, tylko jakoś go nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Może jakis nowy termin na ognisko ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 no.. można by coś pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) ja sie pisze ale dopiero we wrzesniu :] organizacja idzie na tyle sprtawnie ze niewiem czy sie wyrobicie z ustaleniem szczegolow wiec mam szanse sie zalapac :] Edytowane 29 Czerwca 2006 przez grasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi