Bierano79 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Sie ma! Mam Rookie Modeki i mam taka dziwna przypadlosc w tej kurtce, ze zawsze mam mokre przedramiona (od lokci w kier dloni)...to chyba kwestia wentylacji? Czy ktos z was ma cos takiego ze swoja kurtka? Kurtka jest OK tylko ta jedna rzecz mnie w niej irytuje.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Sie ma! Mam Rookie Modeki i mam taka dziwna przypadlosc w tej kurtce, ze zawsze mam mokre przedramiona (od lokci w kier dloni)...to chyba kwestia wentylacji? Czy ktos z was ma cos takiego ze swoja kurtka? Kurtka jest OK tylko ta jedna rzecz mnie w niej irytuje.Pozdro Zwykle co się mi poci to plecy... Ręce rzadziej ale czasem w totalnym upale również... I wg mnie to jest kwestia wentylacji... Poluzuj sobie przy nadgastkach, mnie pomagało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi