zysio Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 A ja bym ci polecal derbi sende mialem i na nia nie narzekalem a z tym co ktos wczesniej napisal czy derbi ma porownanie do dt moim zdaniem derbi jest duzo lepsza od dt :D polecam jednym slowem derbi lub rx:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 no mysl;e nad r x'em tyle ze mam 170-172cm a ona podobno duza jest jednak slyszalem ze mozna ja zmniejszyc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 A ja bym ci polecal derbi sende mialem i na nia nie narzekalem Tak,tylko że derbi ma zawieche jak motorynka <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 a jeszcze jedna spr. czy w rx w ogóle da sie obnizyć zawieszenie czy nie bo słyszałem ze niby tak ale jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja mam 170 cm, a Rxa50 ccm miałem jeszcze przy wroście 160 cm, nic nie obniżałem, spokojnie dasz rade. Na twoim miejscu nie zastanawiałbym się i brał Rxa lub HMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ja bym polecil HM 50/80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 teraz mam okazje hm'a za około 5000zł z 2001 roku sprowadzany ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 no jak jest wszystko ok , to prawdziwa okazja , "ino brac" :biggrin: . Jakby nie wypalilo z hmem to dalej polecam rx'a , z reszta juz gadalismy na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ja ze swojej strony polecam RMX-a 50 motor dosc dobry i nie nazkekam, oddam go w dobre rence za 5600zł z 2002 roku. Po wymianie duzej ilosci częsci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 podobno jak sie szaleje rmxem ramy czesto pekaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 podobno jak sie szaleje rmxem ramy czesto pekaja.... tak to prawda jedna z osób na forum kiedyś pokazywała fotki jak popękała był kiedyś taki temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Hm'a chyba bardzo ciężko wyrwać, jak jest okazja to trzeba brać. Później to chyba RX, RMX też spoko, ale jak z tymi ramami to się nie wypowiadam :biggrin: Ps. Ja mam kolo 170 i stałem koło rx'a i lajtowo na ten wzrost.Pps. Derbi nie bierz bo to wygląda jak dla dzieci enduro a amortyzatory to 1/4 grubości moich i jestem prawie pewny, że wiele nie wytrzymają:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Jak nie kupisz Hm'a to to jest ciekawe http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M211844 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Jak nie kupisz Hm'a to to jest ciekawe http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M211844 Zdaje mi się, że nie warto kupywać takich drogich jak za mniejszą kasę można spokojnie wyrwać pożądnego RX, a resztę przeznaczyć na strój (po skuterowaniu pewnie autor takowego nie ma), albo na upiększanie, benzynę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Dziś widziałem w akcji HM'a na cross tescie w Nowym Kościele. Powiem którko..Ten HM był tak dojechany,że nie miał siły podjechać pod górkę , na którą DT wjechałbym bez większego trudu..Nie wiem czym był spowodowany taki brak mocy..Widziałem jak przed tym testem coś przy nim grzebali.. Który to mógłbyć rok (malowanie miał czarno-żółte) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi