PaDo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zadaje być moze banalne pytania, ale jestem poczatukjacy w tych sprawach... Mam moto sprowadzone... jak sie dowiedziałem z jednych wątków nizej to nie ma kary za nie zarejestrowanie moto w ciągu XX dni od momentu kupna (daty na umowie)... czyli ta sprawa jest wyjasniona... teraz mam pytanie, czy mozna robić poszczególne rzeczy w róznych ostepach czasowych tj np. najpierw robie sobie przegląd techniczny i np po miesiącu ide zapłacić VAT24 (lub na odwrót) , potem czekam znów jakiś czas i dopiero załatwiam wydział komunikacji - czyli karta pojazdu, dowod i OC (to akurat musi byc zrobione w jednym czasie, ale to oczywisty).... czy ktos cos na ten temat wie- ? aha, i czy tłumacz przysiegły wystawia na przetlumaczonym dokumencie date tlumaczenia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Możesz sobie całą tą sprawę rozłożyć na rok i nikt Ci nic nie powie - w sensie nie będziesz miał z tego powodu problemów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi