MarioDr Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Czesc, co sadzicie o motocyklu: KTM Duke z 1998 roku (link z allegro ponizej) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M178550 czy to sa dobre motocykle?nie moge znalezc w sieci za duzo informacji o tym KTMie (moge wrecz napisac ze nic nie znalazlem). zdjecia, parametry techniczne, ... wszystko co dotyczy tych motocykli mnie interesuje.czy to sa motocykle dobre dla 2 osob?wiem ze do miasta sie nadaje, a co z lekkim terenem (polna droga)?silnik? awaryjnosc? prosze o pomoc. nie chce sie wladowac na mine. serdecznie dziekuje i pozdrawiam, :) Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Niestety link masz nieaktywny ten co podałeś... Napiszę tylko że z tego co ja wiem to KTM'y ogólnie są dobrymi motocyklami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi