rossi46 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam.poszukuje informacji na temat takiego motoru ile wytrzymuje silnik, ile pali, jak z czesciami, itp elemety uzytkowe oraz eksplatacyjne interesuje mnie motrek z 2001 roku bo chce taki kupic. W jakich cena kupowac i na co glownie zwrocic uwage. Czy wybrac 2 suwa czy 4 suwa jak wzgledy ekspoatacyjne wygladaja.Pozdrawiam Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez rossi46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Najpierw zakładasz temat o 125 nówkach bo chcesz takie kupić,a teraz mówisz,że chcesz kupić 250 :/ Zwyczajne zaśmiecanie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wszystko było o 125 i o 250 poczytaj i wtedy zadaj konkretne pytanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rossi46 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Najpierw zakładasz temat o 125 nówkach bo chcesz takie kupić,a teraz mówisz,że chcesz kupić 250 :/ Zwyczajne zaśmiecanie forum. Nie zakladalem tematu o 125, interesuje mnie 2 suw 250 z rocznika kolo 2001 i to chyba nie jest nowka, ewentualnie 4 suw o poj 350 troszke starszy chcialem znac roznice miedzy takimi motorkami ich plusy i minusy. To chyba nie jest zasmiecanie forum i chyba nie ty jestes od tego zeby o tym decydowac.Odnosnie tego ze wszystko bylo o125 i 250 to znalazlem to dopiero pozniej dzieki kolegom ktorzy podrzucili linki w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exup Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Cos macisz a wystarczy tylko poszukac! YZ zajefajny sprzet i wytrzymuje duuuzo wiecej niz np 10 godzin (chodzi o tlok oczywiscie) Ja bym bral 250 dwa suwy to jest to :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi