TwisterZG Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Spoko zią!Nie zmieniaj maszyny tylko dla tego ze musisz stac na palcach.Ja jak jezdzilem na początku na dt to tez mialem taką technike ze podjezdzalem do drzewa odbijalem sie od niego potem odpychalem jedną noga od ziemi i przesówalem sie na przeciwną zeby dopiero zejsc :crossy: p.s co do wzrostu:moim zdaniem jesli ktos jezdzi w lesie to raczej wysoki wzrost pomaga bo trzeba sie tutaj podeprzec noga tutaj cos tam cos i jest latwiej.Ja mam 183 i jestem szczuply i jest mi latwiej przeciskac sie w lesie niz np. mojemu koledze ktory ma 170 i wazy 70 pare kg. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 mam 167cm wzrostu i mi raczej nie pasuje taka technika jazdy od drzewa do drzewa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ty ile Ty masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Bardzo się do tego wzrostu przyczepiliście. Fakt jest ważny, bo podpierać się trzeba, a w szczególności w "podbramkowych sytuacjach", ale ważna też jest technika jazdy i umiejętności!! Więc nie ma co straszyć że ktoś jest za mały!! Pzdr Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Po pierwsze na crossie nie trzeba dostwać obydwoma nogami do ziemi.Siada się na jednym półdupku,jedno noga stabilnie jest na ziemi,druga zaś w powietrzu,tak się siedzi na crossach lub endurach,jak ktoś jest małego wzrostu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ty ile Ty masz lat?16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Człowieku jestem, mozna powiedziec, Twojego wzrostu i KDX był na mnie w porzadku a na YZ'cie dosiegam do ziemii palcami co mi zupelnie nie przeszkadza. Na 1000% DT'tka musi byc podniesiona. Tu masz zdjecie fabrycznej DT przy KDX'ie - roznica jest dość spora http://img81.imageshack.us/my.php?image=dtkdx6qn.jpg Co do Twojej DT'tki Sniper to widzę że dążysz do tego aby kąt między tylnym błotnikiem a linią wachacza wynosil 90" . Nieźle Ci to idzie Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Mi się w ogóle nie podobają te podniesione DT'tki :/ Mi to przypomina troche wioskowy tuning :/ Zarąbiście musi się tym jeździć w zakrętach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja tez mam taki wzrost jak Ty a mam TS 125 R ktora jest o wiele wyzsza i dotykam obiema nogami. Obniz DT i po sprawie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi