Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli chcecie cwiczyc gumke i stoppie to polecam ulice Nad Drwina tam gdzie sa agencje celne :P

osiedle Rybitwy niedaleko placu handlowego (niedaleko mnie).

Pieeeekna prosta z dobrym asfaltem, bez dziur, wszystko widac,

nic tylko szalec.

Najlepiej popoludniami lub w weekendy bo wtedy absolutnie nic nie jezdzi

Pozdro !!

Jesli chcecie cwiczyc gumke i stoppie to polecam ulice Nad Drwina tam gdzie sa agencje celne :P

osiedle Rybitwy niedaleko placu handlowego  (niedaleko mnie).

Ziggy

A uzyczasz swoja eRFe do swirowania? :P

I nie bedziesz chcial zadnej kasy jak sie cos niechcacy oczywiscie stanie?

jak tak, to ja sie pisze :P nawet jak spadnie snieg :P

Pozdr

Przepraszam ze troche OT ale mam pytanie. Czy Kompanowie z Kraka maja jakas knajpke w ktorej sie spotykacie? czy przewaznie to spontaniczne spoty? A jesli tak to kiedy i gdzie? chetnie bym Was poznal:)

Na Barciach, Osada 2000 (ale tam za zimno o tej porze roku :P ) FreePub? :P W tego łykenda moze jakis Free?

gdyby ktoś nie zauważył to jest 520-ka !!!

To dopiero musi isc z gazu na gume! :P

Mysle czy se takiego nie sprawic do zabawy: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=33526337 :P

Łiiii tam na 520 byle idiota pojedzie (khe khem... znaczy mi sie udało :P ), coby tylko nie przesadzać :mrgreen:

No sprawa generalnie zakonczona, w miare pomyslnie. Gosc od KTMow powiedzial ze rame mu pospawaja, a wydech kumpel sobie kupil nowy, akcesoryjny, wiec ten oryginalny mu sprzedal. A wiec zakonczylo sie na kwocie mniejszej niz on pierwotnie przedstawil, bo ta pierwotna to byla - :P . Chociaz wiadomo ja bym wolal spozytkowac te pieniadze na jakis lepszy cel, ale coz. Dobrze ze sie tak skonczylo. Myslalem, ze bedzie troche gorzej i bedzie staral sie mnie tam jakos naciagnac. Takze w miare luz.. jezeli bedzie taka impreza ponownie, to wpadne, ale jezdzic juz chyba nie bede :lol: Ponownie sorry :P

Aha, jak tylko uda mi sie zrzucic material z kasety video na kompa to wrzuce na FTPa. Tylko ze nie wiem kiedy to nastapi, bo musze sie kumpla doprosic.

Monka ????

Ja ci dam eReFe !!! Ty ty ty ty :P No !

eReFa juz lezala biedna 2 tyg temu i plakala, a wlasciciel stal obok niej i kiwal glową ....

Tak to juz jest.

Kiedys probowalem ja stawiac, troche wychodzilo, ale jednak to jest dluugi i ciezki sprzet do tego,

tzn. dla poczatkujacego, czyli mnie. Ale pewnie jaki Mastah postawi ją bez problemu.

Pozatym szkoda mi jej katowac, nie chce zeby ktos kiedys kupil po mnie padake.

Pozdro !

Przepraszam ze troche OT ale mam pytanie. Czy Kompanowie z Kraka maja jakas knajpke w ktorej sie spotykacie? czy przewaznie to spontaniczne spoty? A jesli tak to kiedy i gdzie? chetnie bym Was poznal:)

Na Barciach, Osada 2000 (ale tam za zimno o tej porze roku :P ) FreePub? :P W tego łykenda moze jakis Free?

Bylem w tym roku sporo razy w osadzie2000 i kilka razy widzialem na parkingu motocykle, moze Wasze? :P Ale bylem wtedy jeszcze swoim katamarankiem. :P

A wiec zakonczylo sie na kwocie mniejszej niz on pierwotnie przedstawil

To co on pierwotnie mowił... to jakies chore ceny były 8O Dobrze ze tak sie ułozyło. I mówisz ze masz materiał video z Raciechowic? :P Fajnie!

A tak przy okazji, wiecie gdzie w Krakowie mozna ogladnac kaski SHOEI i ARAI?

To co on pierwotnie mowił... to jakies chore ceny były

Tzn. moze nie tyle chore. To byly ceny nowych czesci. Jak sami pewnie wiecie to jakbyscie chcieli poskladac motocykl z czesci salonowych to no comments. Zegary do Seven Fifty w salonie kosztuja, juz nie pamietam, ale w przedziale od 4-6 tys PLN !! A taki wydech nowy oryginalny kosztuje kolo 350 EUR netto :-( A te czesci co tam byly to byly juz lekko "schacharzone" i nigdy bym nie zaplacil i tak za nie jak za nowe.

A co do materialu, to cos tam jest ponagrywane, nawet nie ogladalem tego jeszcze dokladnie, oprocz mojego koncowego popisu, ktory jednak nie byl tak bardzo efektowny :-) Na asfalcie to przynajmniej jakiejs iskry by byly albo cos...