drfugazi Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Ja z ekipą (2 lub 3 moto) czekam o 10:30 na BP za Kętami w kierunku Bielska po lewej stronie. Muzyk - mam nadzieję, że przyjedziesz i to najlepiej nie sam.Specjalnie dziś odpuściłem sobie jazdę tymi drogami, żeby mi się jutro nie nudziło. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Witam wszystkich . Chetnie sie jutro gdzis przejade. Napiszcie jakie plany na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 No plan jest taki, ze spotykamy sie o 9:00 rano pod Rotunda i jedziemy w okolice Szczyrku, Cieszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Hej jak wam minął weekend? my jakieś półtorej godziny temu wróciliśmy ze zlotu w Borkach. Było całkiem miło, poznaliśmy paru forumowiczów z dalekich stron :( nie pytajcie o siedzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Hej jak wam minął weekend?czescna szczescie sezon wesel mam juz za soba (mam nadzieje, ze w tym roku to juz wszystkie ;) ) łepek troszke boli, ale da sie przezyc :(chetnie bym teraz zrobil jakas niedaleka, jednodniowa traske w przyszla sobote/niedziele. jakies propozycje?ide odpoczywac dalej ;)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 chetnie bym teraz zrobil jakas niedaleka, jednodniowa traske w przyszla sobote/niedziele No ja tez, bo w sobotę mieliśmy polatać po słowacji, ale dojechalismy tylko do winkli w Chabówce... :( Przykra sprawa...W kazdym razie mam niedosyt... P.S.A jak było na trasce Szczyrk -> Wisła -> Ustroń -> Cieszyn -> Skoczów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 No ja tez, bo w sobotę mieliśmy polatać po słowacji, ale dojechalismy tylko do winkli w Chabówce... ;) Przykra sprawa...Brzmi to jakby się coś stało. Mam nadzieję, że się mylę. Napisz co i jak. A jak było na trasce Szczyrk -> Wisła -> Ustroń -> Cieszyn -> Skoczów ??Hmm. To ja nie będe owijał w bawełnę. Było ZA WOLNO ;)Ale poza tym całkiem fajnie, tyle że trasa została zmodyfikowana i wyglądała tak:Kraków - Kęty - M-dzie B. - Przegibek - Szczyrk - Wisła - Istebna - Milówka - Żywiec i powrót.Fajne winkielki z dobrym asfaltem w Szczyrku i na odcinku Istebna - Milówka, tam mogłoby być szybciej :( Ale podobno to ja coraz szybciej latam więc chyba muszę się trochę opanować. BTW: Fellipe kiedyś wspominał o świeżym dwupasmowym asfalcie z winklami po drodze do Rabki. Może by się wybrać kiedyś w tygodniu po pracy, tak koło 18-tej, 19-tej ? Ja jestem chętny (poza wtorkami). Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Brzmi to jakby się coś stało. Mam nadzieję, że się mylę. Napisz co i jak. No Łukasz sie wywalił... No i pogotowie, policja itp. Potem czekanie na jego ojca, żeby sprzęta zabrał... Potem czekanie pod szpitalem... Potem bezowocna wizyta na posterunku policji w Rabce... No i cały dzień w plecy... A wszystko prze jednego gnoja z Opla Astry... Do teraz żałuję, ze za nim nie pogoniłem i nie spisałem numerów...NAjWAZNIEJSZE, ŻE ŁUKASZ CAŁY !!! ZTCW tylko poobijany... Pozdrawy Łukasz!!!Sprzęta szkoda... To ja nie będe owijał w bawełnę. Było ZA WOLNONo właśnie dlatego wybrałem Słowację...Fellipe kiedyś wspominał o świeżym dwupasmowym asfalcie z winklami po drodze do Rabki. No to pewnie chodziło mu o te winkle w Chabówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Hmm. To ja nie będe owijał w bawełnę. Było ZA WOLNO ;) Moze i dosyc wolno bylo, ale nie warto pedzic na zlamanie karku, gdy wokolo takie piekne widoki :( Czasami warto zwolnic i sie porozgladac. Ja bylem tam pierwszy raz, wiec chcialem cos zobaczyc. Kiedys mozemy polatac szybciej i gwarantuje, ze nie bedziesz musial czekac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Jedna uwaga na przyszłość:Jeżeli umawiamy się na wyjazd i ktoś obliguje się, że jedzie ale coś mu wypada, że jednak nie może jechać, to niech chociaż wyśle sms, bądź w jaki kolwiek sposób poinformuje o tym fakcie.Staliśmy pod Rotundą chyba z pół godziny i czekaliśmy na jednego "spóźnialskiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 chyba z pół godziny i czekaliśmy na jednego "spóźnialskiego Uppppppppppppppssssssssss chyba nie na mnie ??Jesli tak to Sori, ale i tak nie miałbym jak zawiadomić... Telefon to mam tylko do Fugaziego, a on dołączył w Kętach. A dostep do netu do piątku do wyjścia z pracy...Ale jsli to ja to jeszcze raz SORI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Kto się wywalił? Lukazzz czy Lukczas? Mam nadzieję że nic poważnego się nie stało? Jakieś pechowe te ostatnie wycieczki. Uważajcie na siebie :roll: . Szybkiego powrotu do zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Kto się wywalił? Lukazzz czy Lukczas?Lukczas!!Jak juz pisałem ZTCW (stan na kilka godzin po zdarzeniu, po przebadaniu przez lekarzy, po prześwietlaniech itp) tylko poobijany, zero złamań, ale noga usztywniona.Może sie jakoś odezwie, bo nie mam do niego żadnego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 BTW: Fellipe kiedyś wspominał o świeżym dwupasmowym asfalcie z winklami po drodze do Rabki. Może by się wybrać kiedyś w tygodniu po pracy, tak koło 18-tej, 19-tej ? Ja jestem chętny (poza wtorkami). no ja jestem ZA a nawet ZA! :(mozna nawet jutro ok 18 wyjazd z kraka. co wy na to?bedem dzwonil jak to sie stalo z Lukczasem? i co ten koles z Astry zrobil? napiszcie cos. ;) wazne ze nic sie nikomu nie stalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 NIe wiem jak u reszty, ale w Dobczycach pokaz uważam za naprawdę bardzo dobry. Świetne widowisko:D Tylko fakt, narrator trochę kiepskawy, ale dziewczyna się jeszcze wyrobi. Za to "efekty specjalne" w połaczeniu z fabułą były naprawdę dobre. Kto nie był, niech żałuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi