PAWLOO Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Całkiem ładna pogoda dzisiaj. Szukam chętnych na wspólną wycieczkę. np; Szlakiem drewnianej zabudowy w małopolsce lub gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witam, No, wszyscy już chyba dotarli, Polo poobijany. Dobrze że byłeś w "pełnym rynsztunku"!ja chyba dotarłem najwcześniej, ale dopiero teraz dorwałem się do kompa, żeby coś napisać.Tempo troszkę podkręciłem, powrót do Kęt zajął mi niecałe 80 minut. Jak na miejsce w którym się rozstaliśmy, to chyba nieźle :D Fajnie się jeździło - dzięki drfugazi :DPolecam się na przyszłość - Bielska Gastronomia :mrgreen: Na przyszłość trzeba się będzie lepiej zorganizować i ustalić gdzie i po co stajemy, bo niektórzy mają limit czasowy na jazdę (i nie mówię tu o nas 8) )Tak czy inaczej lepsza organizacja musi być !! Niezależnie od limitów czasowych, bezsensowne jest zatrzymywanie się co 5 czy 10 km, to na tankowanie, to na jedzenie, to na co innego.Proponuję przyjeżdżać zatankowanym przynajmniej na 100 km (najlepiej na full) i na 5 minut przed ustalonym czasem, z wszelkimi potrzebnymi dokumentami, kasą i zapasowymi kluczykami. wklejam kilka zdjęć - jakże mogło by być inaczej. więcej powinno się pojawić jutro na stronce, mam nadzieję że filmiki też mi się uda wpakować, wyszły nawet nie najgorzej; dam linka.Dzięki za zdjęcia. Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to poproszę o przesłanie mi spakowanej całości w rozdz. 800x600 na skrzynkę. O filmiki upomnę się przez GG. TIA. Całkiem ładna pogoda dzisiaj. Szukam chętnych na wspólną wycieczkę. np; Szlakiem drewnianej zabudowy w małopolsce lub gdzieś indziej.Ano ładna. Jakbyście tym razem Wy wybrali się w moje okolice, to znów moglibyśmy trochę polatać. PS. Macie strasznie zakompleksionych kierowców i pasażerów katamaranów w Krakowie :banghead: - jeden mnie chciał zepchnąć, inny krzyczał 'spier...' - dziwne, bo to właśnie chciałem uczynić przeciskając się pomiędzy puszkami :twisted:, pieklił się tam jeszcze coś, ale go nie słuchałem... jeszcze inny coś do mnie pokazywał i mówił, ale bał się otworzyć szybę, żebym coś słyszał, bo zatrzymałem się obok :twisted: PS2. Policjantów za to macie całkiem fajnych - zdaje się że przy wlocie na Zakopiankę zdążyli mnie już namierzyć zanim złapałem za klamkę, ale udali, że mnie nie zauważyli :D - niniejszym pozdrawiam Pozdrawiam, szczególnie Polo - mam nadzieję, że wszystko w porządku i żadnych nowych strat na ciele, w psyche i w sprzęcie nie ma i nie będzie. Aha, no i mam nadzieję, że nikt się choroby morskiej nie nabawił (przez ten amorek) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zdjęcia 800x600 do zassania na http://www.mozaika.serwus.pl/temporary.htmz filmikami będę walczyć później, chociaż nie wiem czy to nie za trudne zadanie dla blondynki :twisted: pora na dworzec- odsyłamy Ulę rodzicom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witam wycieczka była spoko,co do przystanków to fakt musimy to zmienić.Ja dopiero wstałem z łoża.Podziekowania dla Oli za wspólne nawijanie kilometrów na koło(do następnego razu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 No to może spotkamy się jutro w Osadzie 2000 przy Błoniach o 18-stej. Ja będe. Kto jeszcze? (niekoniecznie na sprzęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 ja raczej bende Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Dzięki za fajną wycieczkę :D Szkoda, że nie zatrzymaliśmy się choć na chwilę przy tej baszcie, której coponiektórzy nie widzieli :banghead: Najlepsza jednak była końcówka. Ci, którzy pojechali wcześniej, niech żałują!Ale przynajmniej już wiemy, gdize NIE jeść nic. I jakoś przeżyłam. Z radością stwierdzam - choroby morskiej brak, nie wiem jak inni :D Od samego patrzenia mogło się coś poprzestawiać :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Może w sobotę zrobilibyśmy traskę, gdzieś w Beskid Żywiecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 No to może spotkamy się jutro w Osadzie 2000 przy Błoniach o 18-stej. Ja będe. Kto jeszcze? (niekoniecznie na sprzęcie)weźcie proszę te wielosesyjne płyty na zdjęciaSzereny - czyżbyś przedawkowała słodycze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 No wreszcie sie dorwałem do netu :DPoprzedni post pisła kumpel, któremy dyktowałem go przez telefon :PDzięki za sobotnią wycieczkę!!! Mimo pewnych niedociągnięć :banghead: było bardzo miło!Dobrze, że skończyło się bez urazów (pozdr POLO)!!! Rozumiem, że dzisiaj w Osadzie jest spotkanko. Niestety nie wiem czy sie pojawię, bo sprzęt w serwisie na pierwszym przeglądzie gwarancyjnym, a ja chyba tak wcześnie z roboty sie nie wyrwę! Pozdrawy dla wszystkich i do nastepnego!!! P.S.Siasia! Czekam z ustęskinieniem na filmy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Rozumiem' date=' że dzisiaj w Osadzie jest spotkanko. Niestety nie wiem czy sie pojawię, bo sprzęt w serwisie na pierwszym przeglądzie gwarancyjnym, a ja chyba tak wcześnie z roboty sie nie wyrwę!P.S.Siasia! Czekam z ustęskinieniem na filmy :banghead:[/quote'] 8) przyjedź do Osady to się doczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A na stronce by sie niedało :banghead:, bo mogę naprawdę niedotrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Ja będe. Kto jeszcze? (niekoniecznie na sprzęcie) Hej,jak pogoda będzie w miare to wpadne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Ja będe. Kto jeszcze? (niekoniecznie na sprzęcie) Hej' date='jak pogoda będzie w miare to wpadne. Pozdrawiam[/quote']Hello wszystkim!!!Matek czyżby dziś wolne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Na 90% wpadne dziś do osady, raczej skorzystam z usług MPK, bo moto stoi u Retnoma a i pifka sie napije :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi