Solo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie ma to jak dwa razy napisac to samo:) ide w kimono bo chyba nieprzytomny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Hmm spoko.To moze i ja sie przylacze mimo ze tylko jawa 350ts mnie wozi.Jak nie bede mial roboty w piatek to przyjade na pewno.PozdrowkaSolo a pisze jak trio :)witamy w krakowskiej grupie przelotowa 80 :namoto: co z tym piknikiem jutro? ja kończę pracę po 17 to ewentualnie bym dojechała (stopem? :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witamjuz po urlopie :D :P :D :) :) :) ale mowi sie trudno. a wczoraj sie zdziwilem. siedzialem sobie tydzien u Kasi pod Nowym Saczem, i wczoraj wracam sobie kulturalnie ze slowacji, wyjezdzam z Piwnicznej, i widze znajoma kurtke i kawke:) [xtrvfr] wiec staje,a on mi mowi ze czeka na reszte. to poczekalem z nim.Pavka - nadal sadzisz ze da sie za piwniczna (gorami) dojechac do szczawnicy? sprawdz dokladnie :Dco z tym piknikiem jutro?no wlasnie- co i jak? my chetnie.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Pavka - nadal sadzisz ze da sie za piwniczna (gorami) dojechac do szczawnicy? sprawdz dokladnie :) Jeszcze kiedyś sprawdze, ale trzeba wyjechać wcześniej :twisted: .A piknik/ognisko będzie. Chłopaki jak wrócą z knajpy to napiszą co ustalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Chłopaki jak wrócą z knajpy to napiszą co ustalili. Już wróciliśmy,ale się fajnie jechało.Ustaliliśmyu że Krzysiek xtrvfrz Agnieszką i prawdopodobnie fellipe sv jadą wcześniej wyjeżdżają z Myślenic o 15.10 i jadą zwiedzać(z latarkami)okoliczne jeskinie.Ja bym się też wybrał(Ula jak chce jechać niech mi da znać sms).Reszta ekipy monka,paveł,pavkowa,rozio,itd dołączą no nas ok 17.00-18.00.Oczywiście kto chce zwiedzać jaskinie z nami to zapraszamy.xtrvfr przyjedzie do domu to wam dokładnie wszystko napisze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 no okale gdzie to ognisko? ps. zalatwcie jakis przenosny tv na baterie+antenet na 1 i 2 pr tv - o 18:30 jest mecz w siatkowke polska-grecja - ja chce ogladac! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A więc piknik bendzie w rezerwacie kluczwody (kolo jaskini wierzchowskiej) a co do jakskin to bendziemy śmigac kolo skałek twardowskiego potem umówmy sie o 17:30 w Białym Kościele przy zjezdzie na wierzchowską i pojedziemy na piknik czy ognisko jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 My tez jedziemy z wami.xtrvfr -tak jaki sie ugadywaliśmy pod błokime Pavła(a raczej parkingiem szczerzonym).Czekamy od 15.00. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 hejnapiszcie dokladnie jak trafic na ognisko z Krakoffa..Fellipe, ja + ktos jeszcze bedziemy kolo 19.[tu byl tekst o namiarach ale zapomnialem ze Matek ma wpisane na forum :) :oops: ]Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 kurcze sam bym sie zabral z wami ale szkoda ze nie mam na czym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Witam wszystkich po długiej przerwie :) Chętnie bym się zabrał na ognisko ale czas niestety nie pozwala. Smutne piękne słońce :namoto: :) Urlop, urlop i po urlopie :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Helołwszyscy calo powrocili?my juz w domku i wrzucilismy zdjecia, dostepne tuhttp://monka.merix.com.pl/ognisko/niestety ja jeszcze nie umiem robic zdjec w trybie nocnym,po za tym lapa mi sie trzesie i wychodza rozmazane. no ale cos widac;jak ktos chce oryginalne rozmiary niech poda emajlie przez PW.Pozdr i dzieki - bylo bardzo milo :) mysle ze trzeba robic wiecej takich ognisk,poki jest pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Podziekowac za piknik :)Dotarlem calo. Emil@ masz do mnie wiec wrzuc mi org. w wolnej chwili.I zbieraj kase na ta słowacje.....W polsce ma byc pogoda lipna a patrzylem na slowackie meteo to "lampa" do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Cze ja tez właśnie dotarłem cało Matek co do mojego wolnego nie bendzie chyba problemu bo dostane L-4 właśnie wróciłem ze szpitala gdzi po nie krótkim oczekiwaniu na doktora wkońcu mi zszyli łape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ja też w domciu :)Dzięki wszystkim za ognisko, było bardzo sympatycznnie. Życze udanego zlotu na Słowacji, ja na moim wynalazku sie nie wybiore :mrgreen: A teraz spaaaaććććć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi