drfugazi Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Cześć śpiochy !! Ja już piszę z pracy, a to znaczy, że dotarłem do domu cało i zdrowo. Mam nadzieję, że Wy także. Czekam na info w tej sprawie, choć inaczej i tak być nie może :)Przed samymi Wadowicami zgubiłem jeszcze wkład linki prędkościomierza (po raz kolejny, niestety tym razem nie znalazłem), ale poza tym wszystko dobrze. W domu byłem około północy. Dzięki za fajną wycieczkę i polecam się na przyszłość.Mogę znów powozić jakąś sympatyczną niewiastę :)Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 wielkie dzięki dla gospodarza Polo za fejnego grila szkoda że nie pojechałem na wyprawę ale wyobrazcie sobie że obudziłem się o 12 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam~!Właśnie powoli usiłuje sie obudzić ze snu :) Dojechaliśmy (choć nie bez niespodzianek - zabrakło mi paliwa, wuecha schlała 7,5 l / 100km a wszystko przez urwaną sprężynke w gaźniku :) ) wszyscy, no chyba że Matek wyłożył sie na jakimś winklu w drodze do Myślenic :>Siaśka - Dzieki za herbatke, z niecierpliwością czekam na fotki, czuje że dostane ładną zjebe za to pomylenie trasy :oops: Dzięki wszystkim za trase i cierpliwość do mojej prędkości (szczególnie dla Pawła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam~!Właśnie powoli usiłuje sie obudzić ze snu :) Dojechaliśmy (choć nie bez niespodzianek - zabrakło mi paliwa, wuecha schlała 7,5 l / 100km a wszystko przez urwaną sprężynke w gaźniku :) ) wszyscy, no chyba że Matek wyłożył sie na jakimś winklu w drodze do Myślenic :>Siaśka - Dzieki za herbatke, z niecierpliwością czekam na fotki, czuje że dostane ładną zjebe za to pomylenie trasy :oops: Dzięki wszystkim za trase i cierpliwość do mojej prędkości (szczególnie dla Pawła)[/quotenie daj się Rozio a ty co jedziesz na słowację z ekipą???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Hej. Ja też już wstałem :twisted: Dzięki wszystkim za trase i cierpliwość do mojej prędkości (szczególnie dla Pawła)I tak dużo szybciej bym nie pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Wybiera sie ktos z was na ten zlot na słowacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 no chyba że Matek wyłożył sie na jakimś winklu w drodze do Myślenic :> Hej,nie wyłożyłem się nigdzie ,jechałem wolno bo mi zimno było :mrgreen: byłem o 1.00 w domciu(oj ta cieplutka kompiel ).Dzięki za wspólny wypad-oby więcej takich eskapad(tylko trzeba wczyśniej wyruszać albo przelotowa 130km/h ,inaczej zawsze będziemy w nocy wracac).Rozio jak jedziesz z nami to z nami,a nie my jedziemy w lewo a ty lecisz w prawo(no wiem mogłeś sie zagapić :lol: ).Mango-dobra herbatka,jestem dużnikiem.Pozdrawiam Ule,mam nadzieje że zabardzo nie zmarzła. Wybiera sie ktos z was na ten zlot na słowacje? Tak,narazie lece ja i Krzysiek(xtrvfr).Prawdopodobnie lecimy w piątek.Kto sie jeszzce pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam ja dotarłem do domu przed 24 wybaczcie że za myslenicami depnołem ale fuksem zdążyłem na ostatni tramwaj inaczej by mnie czkała podróż przezdwa osiedla a to w hucie nie jest bezpieczne to oo kturej sie umawiamy pod Żaczkiem 15:45 może być :?:ps. faktycznie następnym razem pasowało by sie umuwic tak o 8 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A może dziś gdzieś wyskoczymy do baru? Tak koło 19.00-20.00 Wczoraj mieliście plany co do dzisiejszego wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Tak' date='narazie lece ja i Krzysiek(xtrvfr).Prawdopodobnie lecimy w piątek.Kto sie jeszzce pisze?[/quote'] Przegladnalem sobie stronke o tym zlocie i po tym co zobaczylem rezygnuje z bieszczad.Mozecie mnie dopisac do listy chetnych na HORKE. Jesli nic sie nie wydarzy do piatku to lece z wami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jesli nic sie nie wydarzy do piatku to lece z wami. Ok Dzisiej spodkanie pod Żaczkiem o godzinie ok 19.00+,-15min. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A mi wczoraj wyleciało z głowy że ide dziś na noc do pracy. A jak z planami na jutro? Są już jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 to co? pora na kilka fotek? a było tak:(1) pierwszy dłuższy :) postój - czekamy na (2) Rozia, którego jego niesforny rumak poniósł w przeciwnym kierunku(3) obiadek w Gródku (sami wiecie...) nad (4) jeziorem Rożnowskim(5) a w Piwnicznej spotkaliśmy xtrvfr i monkę, który się urwał na chwilę z urlopudo punktu docelowego - wąwozu Homole- dotarliśmy koło 20 - już było za ciemno na zdjęcia :ehz: w każdym razie wycieczka znowu się udała, a że deszczyk zaliczyliśmy poprzedniego dnia, tym razem nam się upiekło. Do domu dotarliśmy jeszcze w niedzielę, chyba, no, może prawie. niewiasty (sympatyczne) dziękują i pozdrawiają 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Hmm spoko.To moze i ja sie przylacze mimo ze tylko jawa 350ts mnie wozi.Jak nie bede mial roboty w piatek to przyjade na pewno.Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 No jak nie bede mial na wieczor do roboty to tez sie przywloke.Ale ja tez nie dysponuje czyms majestatyczny, lecz raczej juz historia. ------------------------------------Jawa 350ts - 9 miechow i w koncu jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi