xtrvfr Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 może by tak jutro cos wykombinować :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 dobrze wiedziec że jest taka grupa, mam nadzieję, że sie niebawem spotkam sie z wami. Poki co jeszcze plastik... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam,jutro(sobota) może by tak skoczyc na Slowacje(Liptowska Mara,Stratena-lodowa jaskinia do zliczenia,Dedinki,a jak zostanie czasu to jeszcze zameczki można zaliczyć) z Myślenic ok 200km w jedną strone :mrgreen: .Kto się pisze?Lub trasa Pavkowa Pozdrawiamp.s u mnie już pada ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 wiesz jak jest - na Słowację się piszemy, jak będę się mogła co jakiś czas przesiąść... ciekawe jaka tam jest pogoda ;) w każdym razie nie zapomnijcie o parasolach :roll:może spotkamy się pod Żaczkiem o 10.oo i zobaczymy, dokąd w końcu pojedziemy, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 ok to jedziemy na Słowacje ktos moze jeszcze dolonczy.He a takie gupie pytanie a gdzie jest Żaczek :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 He a takie gupie pytanie a gdzie jest Żaczek :oops: Za Muzeum Narodowym przy Błoniach. :twisted: no to do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 ok to jedziemy na Słowacje ktos moze jeszcze dolonczy.He a takie gupie pytanie a gdzie jest Żaczek :oops: Hejka, można się podpiąć do tej wycieczki ??Z Matkiem już jechałem, chyba bym zbytnio nie spowalniał ;)Którędy się to jedzie ? Jeśli Zakopianką, to czy moglibyśmy się spotkać w Skomielnej Białej, tam gdzie ostatnio ??Planowałem wypad na Cieszyn z finałem w Tychach (jest festiwal poświęcony pamięcy Ryśka Riedla), ale nie bardzo jest ekipa więc może coś razem sklecimy. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Wszystko wskazuje na Słowacje, więc możemy się tam spotkać. Może na wszelki wypadek podaj mi numer komórki na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Którędy się to jedzie ? Jeśli Zakopianką, to czy moglibyśmy się spotkać w Skomielnej Białej, tam gdzie ostatnio ?? Hej, spoko możemy się spodkać tam gdzie ostatnio w Skomielnej Białej koło godz. 11.00(+,- 15min). Może się jeszcze ktoś skusi :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 PaWeł moze byśmy sie tak spotkali na BP tam gdzie zawsze 9na przeciwko Zakopianki) bo cos czuje ze sie zakręce z tym Żaczkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Wszystko wskazuje na Słowacje, więc możemy się tam spotkać. Może na wszelki wypadek podaj mi numer komórki na priva.Pisałem do Ciebie na GG, ale Cię nie ma... Dogadałem się już z xtrvfr. On ma mój numer, a ja mam numer do Lukczasa.Ustaliliśmy spotkanie o 11:00 w Skomielnej Białej, tam gdzie ostatnio.Widze, że Matek proponuje 11:00 +- 15 minut. Jak ktoś chce dołączyć bez zapowiedzi to lepiej, żeby się zjawił na 11:00 ;) Bo pewnie jak się zbierzemy wszyscy umówieni, to nie będziemy się długo naradzać ;) Do zobaczenia jutro ;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Aha,jak ktos ma mape Slowacji niech weźmie-mojej coś nie mogę znaleść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Się mnie jeszcze przypomniało: zabierzcie dowody albo paszporty, żebyście nie wracali tak jak redwater ostatnio ;) Do obaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 PaWeł moze byśmy sie tak spotkali na BP tam gdzie zawsze 9na przeciwko Zakopianki) bo cos czuje ze sie zakręce z tym Żaczkiem ;) OKSPOTYKAMY SIE O 10 NA STACJI BP PRZY ZAKOPIACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Dobra idziemy spać ;) Koniec klikania na forum :mrgreen: :mrgreen: p.s weście kompielowki podobno jutro na Slowacji UWAGA 40 stopni(w cieniu ;) ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi