Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ale mieliscie super wycieczke :D

Szkoda, ze nie mialem czasu pojechac.

10.06,04 bardzo chetnie bym pojechal.

:namoto: Może sie jutro ktos wybiera na Barcie (parcie) jeszcze mnie tam niebylo. Samemu nie chce mi sie jechac

Witam

No z checia bym pojechal na taka wycieczke ale sobota mi nie pasi,jezeli byla by niedziela to bylby luuzik,a i mozna by bylo polaczyc sily i pojechac z ekipa ktora tu sie umawia

http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...10#202710,Muzyk pomysl i napisz,jezeli nie no to trudno

Pozdrawiam

Witam

No z checia bym pojechal na taka wycieczke ale sobota mi nie pasi,jezeli byla by niedziela to bylby luuzik,a i mozna by bylo polaczyc sily i pojechac z ekipa ktora tu sie umawia

http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...10#202710,Muzyk pomysl i napisz,jezeli nie no to trudno

Pozdrawiam

Mnie niestety odpowiada tylko sobota.

I tak musiałem juz przełożyć kilka spotkań, żebym mógł się wyrwać w sobotę.

Cześć

Wróciłem cały i zdrowy, sorki za problemy jakie sprawiałem cały dzień. Przeważnie mam dobry zmysł orientacji i nie gubie się na prostej drodze. :oops: Na szczęście jestem już duży i potrafię sobie poradzić.

Wycieczka był super. I mam nadzieję na kolejne wyjazdy. :buttrock:

Ekstra zdjęcia wyszły.

u mnie z sobotą też może byż krucho ale zobacze moze uda sie coś wykombinować

U mnie też krucho z sobotą -ale postaram się.Tylko muszę wrócić koło 17.00-18.00

p.s ciekawe co z pogodą :buttrock:

Witam wszystkich po długim okresie nieobecności, mój dawny nick "Sylwek" to ja. Musiałem zmienić nick bo mnie wywaliło a od czasu, widzę że się ekipka zrobiła. Teraz śmigam GPZ1000RX więc trzeba będzie zrobić małe spotkanko w najbliższym czasie. Czekam na propozycje spotkania

Pozdrawiam wszystkich :buttrock:

dzis odbieram moto kolo 19 z przegladu, wiec moze ktos wieczorem by gdzies posmigal? albo gdzies sie spotkal na kokakole albo cos? ktos sie wybiera na parcie?

Chętnie bym sie wybrał na Parcie lub posmigał, ale koło 20.00.

Jak ci pasuje pod Carrefourem w Borku?

Witam wszystkich po długim okresie nieobecności, mój dawny nick "Sylwek" to ja.  

:buttrock: o, znalazł się założyciel tematu, widzisz, tyle już stron naprodukowaliśmy

ps. do zainteresowanych- do rozdania płytki z fotkami z ostatniej wycieczki :namoto:

Dostalem mandat na telewizyjnej

?? duzo?

kurcze, to co tych 2 kolesi (chyba RR i GSX-R) wyprawialo na jeszcze zamknietym odcinku autostrady przy Wieliczce to normalnie Judgement Day 3 :D

naprawde bylem pod wrazeniem.

sam sie dziwie ze nie dostalem mandatu, bo przez miasto zapie....smy naprawde szybko :D

xtrvfr - i co? nauczyles sie stawiac na gume juz? :buttrock: