PAWLOO Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Ale mieliscie super wycieczke :D Szkoda, ze nie mialem czasu pojechac. 10.06,04 bardzo chetnie bym pojechal. :namoto: Może sie jutro ktos wybiera na Barcie (parcie) jeszcze mnie tam niebylo. Samemu nie chce mi sie jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Witam No z checia bym pojechal na taka wycieczke ale sobota mi nie pasi,jezeli byla by niedziela to bylby luuzik,a i mozna by bylo polaczyc sily i pojechac z ekipa ktora tu sie umawiahttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...10#202710,Muzyk pomysl i napisz,jezeli nie no to trudno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam No z checia bym pojechal na taka wycieczke ale sobota mi nie pasi,jezeli byla by niedziela to bylby luuzik,a i mozna by bylo polaczyc sily i pojechac z ekipa ktora tu sie umawiahttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...10#202710,Muzyk pomysl i napisz,jezeli nie no to trudno Pozdrawiam Mnie niestety odpowiada tylko sobota. I tak musiałem juz przełożyć kilka spotkań, żebym mógł się wyrwać w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 u mnie z sobotą też może byż krucho ale zobacze moze uda sie coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Cześć Wróciłem cały i zdrowy, sorki za problemy jakie sprawiałem cały dzień. Przeważnie mam dobry zmysł orientacji i nie gubie się na prostej drodze. :oops: Na szczęście jestem już duży i potrafię sobie poradzić. Wycieczka był super. I mam nadzieję na kolejne wyjazdy. :buttrock: Ekstra zdjęcia wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 u mnie z sobotą też może byż krucho ale zobacze moze uda sie coś wykombinować U mnie też krucho z sobotą -ale postaram się.Tylko muszę wrócić koło 17.00-18.00p.s ciekawe co z pogodą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam wszystkich po długim okresie nieobecności, mój dawny nick "Sylwek" to ja. Musiałem zmienić nick bo mnie wywaliło a od czasu, widzę że się ekipka zrobiła. Teraz śmigam GPZ1000RX więc trzeba będzie zrobić małe spotkanko w najbliższym czasie. Czekam na propozycje spotkania Pozdrawiam wszystkich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam czy to nie z Tabą czasem nie byłem w łodzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Hejdzis odbieram moto kolo 19 z przegladu, wiec moze ktos wieczorem by gdzies posmigal? albo gdzies sie spotkal na kokakole albo cos? ktos sie wybiera na parcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 no ja wsumie moge sie gdzies styknac ide teraz olej wymienic w kawie i moge gdzies smignac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 dzis odbieram moto kolo 19 z przegladu, wiec moze ktos wieczorem by gdzies posmigal? albo gdzies sie spotkal na kokakole albo cos? ktos sie wybiera na parcie? Chętnie bym sie wybrał na Parcie lub posmigał, ale koło 20.00.Jak ci pasuje pod Carrefourem w Borku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 wiesz co ugadalem sie z maka o 20 kolo hotelu Cracovia jak bendziesz to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam wszystkich po długim okresie nieobecności, mój dawny nick "Sylwek" to ja. :buttrock: o, znalazł się założyciel tematu, widzisz, tyle już stron naprodukowaliśmy ps. do zainteresowanych- do rozdania płytki z fotkami z ostatniej wycieczki :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 8O Sorry nie pojezdzilem dzis z wami. :buttrock: Dostalem mandat na telewizyjnej, mocno wku... pojechalem do domu. to w sumie byl taki dzien, ze lepiej bylo go przespac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Dostalem mandat na telewizyjnej?? duzo?kurcze, to co tych 2 kolesi (chyba RR i GSX-R) wyprawialo na jeszcze zamknietym odcinku autostrady przy Wieliczce to normalnie Judgement Day 3 :Dnaprawde bylem pod wrazeniem.sam sie dziwie ze nie dostalem mandatu, bo przez miasto zapie....smy naprawde szybko :D xtrvfr - i co? nauczyles sie stawiac na gume juz? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi