toSter Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam moze to troche niemiłe, ale kiedys ktos (chyba jakas kobieta) dawała na tym forum link do filmiku, który zrobił koleś(anglik/amerykanin) i poświecił go swojemu zmarłemu bratu - motocykliście, w tle leciała spokojna muzyczka (stary dobry blues) bardzo mnie filmik ten poruszył.. ma go moze ktoś? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 WitamCzy o to chodziło?http://videos.streetfire.net/hottestvideos...01F2B027652.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 WitamCzy o to chodziło?http://videos.streetfire.net/hottestvideos...01F2B027652.htm Pozdrawiamjestes wielki!! dzieki wlasnie o to mi chodziło, kurcze znowu nie zasne w nocy..;/ pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 mega mocny film, powiniem być obowiązkowy dla nas wszystkich na początek sezonu-ku przestrodze, ku pamięci, na wszelki wypadek ... to tylko chwila... Eee tam... obejrzenie filmu nic nie daje, szczególnie takiego który pokazuje tylko kilka rozbitych maszyn. Żeby dało do myślenia to sie trzeba po prostu porządnie wystraszyć na drodze - taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Eee tam... obejrzenie filmu nic nie daje, szczególnie takiego który pokazuje tylko kilka rozbitych maszyn. Żeby dało do myślenia to sie trzeba po prostu porządnie wystraszyć na drodze - taka prawda.To nie są jakieś tam rozbite motocykle. Na tych sprzętach na pewno część kierowców straciło życie, a zdrowie na pewno. Więc to także daje do myślenia. Zresztą jeśli piszesz, że trzeba się samemu porządnie wystraszyć na drodze to Twój wybór. Osobiście wolę się uczyć na błędach innych. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 I tak film poświęcony pamięci Marka Nast bije wszystko.Oglądałem już kilka dobrych razy i nie ma możliwości....za każdym kolejnym mam dreszcze na plecach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi