yura Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 kupiłem motocykl dniepr w komisie , nie zarejestrowany ale z "kompletem" dokumentów radzieckich tzn. tablica rej. , dowód rej. , wszystkie numery się zgadzały a sprzedający zapewnial ze to wystarczy do zarej. maszyny - no i oczywiście podjarany kupiłem złoma.... ale na forum wyczytałem ze to straszna mina , ze trzeba jakieś mandaty płacić w UC i jakieś kłopoty z numerem ramy?( u mnie w dowodzie rej. numer ramy jest oryginalnie skreślony ale na blaszce jest ok ) prosze niech ktoś życzliwy doradzi mi jak to urzędowo odkręcić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Komplet dokumentów radzieckich nie wystarczy do rejestracji - musisz jeszcze mieć badanie techniczne i odprawę celną. Jeżeli piszesz o jakiś karach w UC to wnioskuję, że nie posiadasz tego dokumentu. Tutaj nic Ci nie poradzę bo nie wiem jak to jest w UC. Najlepiej zadzwonić do UC, przedstawić sytuację i się wszystkiego dowiedzieć od nich. Przez telefon Cię nie zgarną :icon_biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi