pozdro600 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 witam!kupilem wlasnie nowe klocki dla mojego malego psa :biggrin: gosc mial mi zalatwic Ferodo ale wyszlo tak ze mi zalatwil Carbone Lorainne.mowil ze jakosc jest porownywalna do ferodo.dostalem model S4 sintermetal czy jakos tak.wiem ze te klocki reklamuje GrandysDuo jako zajebiste, slyszalem tez ze jezdza na nich w Formule 1.co wy sadzicie o produktach tej firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie no!!naprawde nikt nie wie nic o tej firmie????? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Firma produkuje dobre klocki :icon_biggrin: Szczególnie model A3 jest wychwalany (zają pierwsze miejsce w jakimś teście brytyjskiego magazynu RIDE ) i cena jest całkiem przyzwoita. Sam mam Ferodo Sinter-cośtam i raczej są średnie a cena ta sama.Dodatkowo obiło mi się o uszy że firma produkuje klocki do zarąbiście szybkich pociągów francuskich i samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi