Bodom Child Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam Szukam kogoś doświadczonego, kto mógłby mi dać kilka lekcji aerografu przez neta. Mój sprzęt to Profi dwufunkcyjny, metalowy, z dyszą 0,2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodom Child Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Mój sprzęt sie ciągle zatyka. Jakich lakierów i farb mam urzywać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam.Na aerografie za bardzo sie nie znam ale wyczytalem,ze najlepiej stosować farby akrylowe. A sprzecik moze sie zapychac bo moze farby sa za malo rozcienczone. Jak farba zaczyna gęstnieć poszukaj w sklepie "medium olejowo-zywiczne" ktore znakomicie opóźnia schnięcie farby. Mam nadzieje ze cos pomoglem :crossy: Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi