grasser Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam. mam pilne pytanie i prosze o szybka odpowiedz. jesli mam motocykl zarejestrowany juz nanowych zasadach to czy moge go przerejezstrowac niemajac waznego przegladu ? przeglad skonczyl sie jakis czas temu i niewiem czy ejst sens bez przegladu wybierac sie do wydzialu komunikacji ... z gory dzieki za odp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 z tego co mi wiadomo to nic bez przegladu nie zalatwisz, przeglad to podstwa, przynajmiej dotychczas tak bylo, chyba ze cos zmienili w tej sprawie, ale watpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Nie można przerejestrować bez przeglądu wyślą Cie na przegląd. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ok dzieki wielkie...zaoszczedzilo mi to niepotrzebnej wycieczki do urzedu i kilkugodzinnego stania w kolejce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi