Domel Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Taki korek jest chyba w www.wilmat.torun.com.pl i www.kemot.pl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Korek z kluczykiem zamówiłem sobie w zwykłym sklepie motoryzacyjnym, który handluje też częściami do motorowerów i ETZ. Kosztował bodaj 35 zeta. Wielkoscią pasuje i zamknięcie działa ale mi się nie podoba bo jest chromowany i jakoś się "gryzie" z resztą motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ja swoj korek prysnolem na czarno :) no niestety tez lekko cieknie ale zwykle mam 2?3 baku czasami tez i full no ale jakos mi nie przeszkadza 3mCie sie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 ij teraz te brzydkie prysniecie wypolerowałem i mam koreczek polerowane ALU z zamkiem wbydowanym i jest super swieci sie jak Psu...... :D :lol: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 A można dostać takie plastikowe czarne korki na kluczyk? Bo widziałem tylko te aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 U mnie na gieldzie (slomczyn)!!! Sa w ciąglej sprzedarzy!!!!!Kosztuja bodajrze 30zeta!!!Ja tam posiadam korek (chromowany) od cezety!! :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi