Budyn Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam Wiosna wszędzie a ja nie mam na czym jeździc :icon_rolleyes: Jest duzo ogłoszeń YZ 400/426 ale wszystkie sprowadzane.Wyglądają ładnie ale jak oni to robią ze ceny są niższe niż te na mobile.de itp.Znajomy jeździ po plastiki do francji i chciałem z nim jechać i po drodze kupić cos w niemczech. CO MAM ROBIĆ? :icon_rolleyes:Jechać i kupić od prywatnego gościa w niemczech czy szukać od handlarzy w polsce?? ZEBY SIE NIE NADZIAC Na co zwrocic uwage podczas zakupu? POZDRAWIAM WSZYSTKICH I PROSZE O POMOC a oto przykladhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96967342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wiekszosc motocykli w naszym kraju to sprowadzone moto, poniewaz zbyty duzo ludzi w polsce nie kupuje nowych moto zeby byla mozliwosc pozniej od nich odkupienia. jak niemiec czy inny francuz sprzedaje motocykl to myslisz ze sprzedaje dlatego ze jest dobry?a jka chcesz takie cena jak tam na allegro to kupujw w pakiecie po 10 czy 20 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Chciałbym odswiezyc temat;) bo zakladac nowego nie bed:). Otóż, byłem ostatnio ogladac apke rx od. 150 km od domu ,podjaralem sie a tu lipa koes chciał mnie przekrecic naszczescie sie nie dalem i pojawila sie okazja Tata niedawno kupowal samochod od kolesia ktory sprowadza poajzdy z niemiec i belgii równiez motocykle i powiedzial zeby sie doezwac jak tego nie kupimy i teraz czy ktos sprowadzal kiedys jakies motocykle z Belgi czy ludzie dbaja tam o nie i w ogóle czy warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Gdzie byś nie kupował to jest indywidualna kwestia.Niektórzy dbaja, a niektórzy nie.Znajdziesz okazje w Polsce, jedź i kupuj, jeśli mina to pech.Przecież gdzie byś nie kupował możesz się nadziać!Interesuje mnie kwestia twojego podpisu. Przecież chyba mówiłeś o jakimś RX 50, a w podpisie masz EXC i WR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushroom Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 No a co do tego trematu, to mam pytanie jak mozna łatwo i w miare tanio sciagnąc motocykl do polski np yamahe dt , czy to sie opłaca czy lepiej kupic w polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dolicz jak ściągasz moto z zagranicy wieksze koszty rejestracji.Powtarzam sie, ale... jeśli znajdziesz dobrą oferte w Polsce kup w Polsce, a jeśli tu nie będzie dobrych ofert, a tam coś znajdzesz kup tam. PROSTE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushroom Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 czeli teoretycznie na to samo wychodzi..:buttrock: no a za dobą yamahe dt ile w polsce mozna dac ale max 3 tyś , jestem zielony ogólnie w enduro aczkolwiek duzo czytam o tym sporcie itp i cchiałbym sie własnie dowiedziec jak najbardziej opłacalnie mozna kupic cos fajnego :biggrin:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ja powiem tak: na zachodzie SIE JEŹDZI a nie trzyma moto (także auta) w garazu... leją i jadą... jest kasa - jest moto .. i paliwo. ale faktem jest to ze motory sprowadzane , nawet z duzym przebiegiem są w bdb stanie. Tylko w Polsce.. coś zaraz kombinują.. przerabiają... noi takie pokancerowane wszystkie. Tam sie nie kombinuje.. znudzi sie im motorek. ot taka Aprilka rx .. to sprzedaje za ile pójdzie.. a nie cuduje - bo ma kase.. ktos tu w moim miescie APke rs50 sciągnął... rocznik coś 2003 .. za lekko ponad 4 tys zl :buttrock: pali na dotyk, a że ma z 30 tys przebiegu to inna sprawa AHA ;] sprzedam rx'a .. za rok :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi