Romek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 KUPIE DRAG STARA 1100 NAJLEPIEJ W WERSJI CLASSIC ZA OK 20,000ZłINTERESUJE MNIE DOKłADNIE TEN MOTOCYKL I TA POJEMNOść PROSZE O LINKI DO GIEłD JAKIEś KONTAKTY DO SPRZEDAJąCYCH O COKOLWIEK GDZIE MOGE ZNALEść TAKI MOTOCYKL!:>ZGóRY DZIęKUJE I POZDRAWIAM:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Za 20 tysi ciężko będzie Ci znaleść coś konkretnego w dobrym stanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 KUPIE DRAG STARA 1100 NAJLEPIEJ W WERSJI CLASSIC ZA OK 20,000Zł Nie da się w dobrym stanie za tą kasę dorwać ładnego Clasica 1100. Kupisz ale po szlifie czy jakiego innego parcha. A doprowadzenie tego do porządku pochłonie więcej kasy niż byś dołożył z mety i kupił motocykl w ładnym stanie. Musisz dołożyć około 4-5 tysięcy i wtedy jest to realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ROMKU gratuluję zdecydowania. Tak trzymaj i nie daj się zwodzić "a może ten lub może tamten model".Wzbudziło to moje zainteresowanie, bo sam jestem zdecydowany kupić w tym roku Drag Stara 1100 Classic. Przedmówca ma rację to nieco mało kasy, ale czy nie myślałeś o dobraniu niedużego kredytu na używany sprzęt. Jeżeli rozważysz moją radę, to rób to z głową i dokładnie sprawdź oferty kredytowe. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 za ta cene mozna by poszukac w Niemczech lub Belgii bylo by jakies 5000 tys Euro 1000 zloty transport i tak by sie oplacalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 sam równiez dokonałem takiego wyboru i nawet go zrealizowałem. Ale kwota, o której piszesz to za mało na pewny i bezpieczny sprzęt. W Niemczech solidne sprzęty też kosztują, nikt nie odda nic poniżej ceny, nie wierz w takie bajki, sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi