Wojtek15 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 niemam ładowania w mz 150 kontrolka niegaśnie nawet na max obrotach, mam też inny problem jak wkręca sie na obroty to im szybciej tym bardziej przerywa prosze pomużcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoob Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Hm. U mnie w ETZ 150 tez nie ma ładowania. Siedzi wirnik (zwoje na nim uległy spaleniu). Część juz zamówiona. Także moze to byc wirnik, regulator napięcia, sprawdź tez szczotki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Siema Musisz zobaczyc w jakim stanie sa szczotki czy nie sa juz zabardzo sciachane tak jak napisal wczesniej hoop a przy okazji stan pierscieni wirnika czy nie sa zabardzo wylupane ja ostatnio wlasnie przez to nie mialem ladowania, raczej nie wydaje mi sie zeby to byl regulator napiercia. Napisz jak ci poszlo Narka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bOreK Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 JA I MOJ BRACHOL TEZ KIEDY NIEMIELISMY LADOWANIA I W OBUDWOCH MZ BYL ZEPSUTY REGULATOR NAPIECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi