zomb Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Witam No to spoko ja sie pisze ,jezeli sa jescze chetni to dawac,im wiecej tym lepiej :lol: Numer zapisuje w razie czego zadzonie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 7 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Wiec prosze wpisywac sie,kto bylby chetny na jedniodniowa wycieczke,niekonieczne na ten weekend. odnosnie paszportow to lepiej ze soba zabrac bo mnie juz w unii nie przepuscili bez takowego :x pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Witam fajnie by bylo gdyby wyjazd byl w ten wekend ,jezeli nie w ten to w nastep[ny w kazdym razie ja sie pisze na ten,ale jest jeden maly problem bo skonczyla mi sie waznosc na paszporcie i musialbym wjechac na dowod os,ale raczej niepowinno byc klopotu ,jak myslicie ?zeby nie bylo jaj ze mnie tam nie wpuszcza bo za*ebie :buttrock: Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Witam! Poszukuje ludzi posiadających moto do wspólnych wypadów "za miasto". Posiadam Gs-ika,więc rodzaj motorka nie gra roli.Preferuje podróze jednodniowe ewentualnie weekendowe.Jestem z obrzeży Gliwic. Dla chętnych adres mailowy:[email protected] Pozdrawiam!jeszcze z miesiac, gora poltora (mam nadzieje, zobaczymy jak prawko pojdzie) i sie na stowe dolaczam - super inicjatywa! mam nadzieje ze mlodszy 4umowicz rowniez moze sie zabrac i przelotowa 90 - 95 km/h bardzo by was nie zmeczyla..... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 8 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 witamy nowych forumowiczow ;) wiek nie ma absolutnie znaczenia..liczy sie zapał :buttrock: a predkosc pod stowe jest idealna dla latania w kupie. Czekam dalej na chetnych do jednodniowej ekspedycji :clap: pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Przepraszam ze sie wtraca ale wiecie znam troszke Tube i zeczywiscie wiek dla niego niema znaczenia - musicie byc tylko pelnoletni :buttrock: ( dlatego on sam spal na wypadzie w zeszle wakacje :x ) Yelow sub marin - tak co o mnie niezapomnisz ;) jak zbierzesz jakas paczke pisz na gg , moze uda mi sie uciulac troszke kasy i znajde chwilke czasu A tak powaznie to Tuba spokojny jest , jak spi oczywiscie :clap:No to 3majcie sie :arrow: :arrow: :arrow: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Witam Widze jednak ze ten week odpada szkoda ,ale pogoda tez ma byc kapiasta wiec moze i dobrze,ale chetnie pojade na nastepny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Witam Utworzylem nowy temat w podrózach moze teraz sie pisecie?Czechy 1 dzien ewentualnie Slowacja(swietne drogi,dobre piwo?Fajnie by bylo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 15 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 no i padlo na mnie....suzi nie zbuntowala i wyplula dwie sruby... :cry: dwa gwinty wewnetrzne sie wyrobily,jeden z mocowania walka rozrzadu,drugi z dekla zaworowego..musze pokombinowac z wiekszymi srubkami....wizyta u tokarza wskazana... tak wiec narazie mam motopost :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi