przemas22 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mam kymco zx 50 po wymianie cylindra na 70cm .Na poczatku chodził dobrze . Teraz jak jest ciepły to pali za 3,4 razem i lubi kichnac w tłumik , świeca nowa przebieg na cylku 100km Cytuj http://sklep.gps.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_Senda Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Przeczyść gaźnik i wymień cewkę lub moduł na sportowy! Miałem to samo (kiedyś)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 kiedyś też tak miałem i jak silnik był ciepły to za h*ja nie mogłem odpalić, z tego co pamiętam wyregulowali mi w serwisie gaźnik i już było wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 zalezy jaki cylinder.moze byc taki ze wymaga zmiany gaznik na wiekszy gaznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 i to bedzie najpredzej jak sie rozgrzeje gaźnik cylinder itd to nie dostaje paliwa lub dostaje go zaduzo sproboj wryegulowac powietrze na 2,5 obrotu i do tego wyczysc filtr powietrza :D lub moze zaplonem cos ssie dzieje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Gaźnik + zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi