trajka66 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Szukam przerywacza do kierunkow moze ktos zna jakis sklep internetowy albo wie gdzie taki dostane ?? Parametry to 12,8 V i 23 W * 2. Taki przerywacz z tego co wiem jest we wiekszosci sprzetow. Jakby ktos mial albo wiedzial gdzie dostane to pisac. Najlepiej uzywany byle sprawny. pozdro ! Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. - jak nie zależy ci żeby był orginalny-motocyklowy - to z fiata 126p się nadaje Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez EEEmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tylko mi powiedz ile on ma wyjsc, bo z tego co widzialem te samchodowe maja 3 albo wiecej. A ja musze miec na 2 wyjscia. http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...leProd&nr_tab=9 Zjedz na sam dol ten za 34 takiego samego potrzebuje albo zeby sie chociaz zgadzaly te wyjscia. Tego bym kupil ale mi nowy z taka kase niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 wyjścia się będą zgadzały tylko w orginalnym - jeśli mówisz o rozstawie i układzie końcówek - Ilość wyjść zależna jest od umiejscowienia przerywacza w układzie elektrycznym - jeśli ma mieć dwa wyjścia powinien pasować od starszych modeli maluchów ... najlepiej jak byś podjechał w swojej okolicy na jakiś szrot (tu gratis pewnie )- lub w sklepach POLMOZBYT - oni jeszcze mają części zamienne do staruszków FSO/ FSM to i przerywacze powinni mieć .. ale cen nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-WojteK- Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Pasuje od malucha na przyklad. Ja tez mam w oryginale przerywacz z dwoma wyjsciami a samochodowy z trzema. Po prostu przy przerywaczu jedno wyjscie zostaje niepodlaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi