MARCYŚ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dobrzy ludzie czy ktoś zna juz aktualna date, zawsze koło 1 maja ale w tym roku jest tyle wolnych dni że się pogubiłem. :icon_razz: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 1 maja na Ugorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A mozesz wiecej na ten temat powiedziec od ktorej juz mozna sie meldowac. A tak wogole to znalazlem informacjie ze ma byc 29 i nie wiem dokladnie kiedy.Prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzap Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 28,29 będzie organizowany zlot w Pieckach ( około 10 km od Bydgoszczy) natomiast w samej Bydgoszczy tak jak napisał Wieprz 1 Maja na Ugarach tak jak przed laty.Zapraszamy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 ... w samej Bydgoszczy tak jak napisał Wieprz 1 Maja na Ugarach tak jak przed laty.Zapraszamy :smile: Bedzie moze jakas zbiorka w Toruniu na wspolny wyjazd do Bydzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Co roku jest zbiórka w klubie BMW Veteran w forcie na Wrzosach.W tym roku pewnie też będzie. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A wybiera sie ktos z Włoclawka 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie jestem miejscowy więc mi wytłumaczcie co to są te ugory , czy to tam gdzie sa wyścigi koło Myślecinka, no a msza czy bedzie na Łuczniczce czy w jakimś kościele ? Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Nie jestem miejscowy więc mi wytłumaczcie co to są te ugory , czy to tam gdzie sa wyścigi koło Myślecinka, no a msza czy bedzie na Łuczniczce czy w jakimś kościele ?Witam. Ugory to ulica na Bydgoskim osiedlu Szwederowo.Mieści się tam kościół ,gdzie odprawiona będzie msza święta w intencji motocyklistów.Jadąc z Piły kieruj się na centrum , potem koło hipermarkietu Giant i prosto do góry .PZD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dzieki Darek za posta :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jakby ktos chcial sie dolaczyc to pod MAKRO na parkingu ma byc iles tam osob, ktorzy beda czekac na ekpie z Łabiszyna ( i moze Barcina), wiec zapraszam- 930 pod MAKRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi