SHUM Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Na pewno jadę (razem z Piocho i Mallutkim) - Ruszamy 4-go rano znad morza, krótki postój w Warszawie i na wieczór chcemy dojechać do Lwowa. Będziemy jechać przez Lublin, Zamość, Hrebenne. Dzisiaj trudno jest powiedzieć, gdzie i o której będziemy przejeżdżać, tak więc na razie też trudno się umawiać. Jedno mogę powiedzieć na pewno - na poprzednim (pierwszym) zocie Lionsów było klimatycznie i my chętnie pojedziemy tam jeszcze raz. Ekstra pozdrówki dla Shuma :buttrock:WITAM, CZEKAM NA ZABAWIE !!!! No nareszcie jest info! Ja mysle, ze to bedzie nowa tradycja majowa. Dolaczam i oczywiscie pozdrowienia dla Lionsow.Mamy tradycje dzialac dwa zloty w rok-w maju i we wrzesnju !!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgadamy sie na PW .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca_01 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 WITAM, CZEKAM NA ZABAWIE !!!!Mamy tradycje dzialac dwa zloty w rok-w maju i we wrzesnju !!! :D maj odpada, ale wrzesień... byc może. :D podajcie dokładny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Hm, :P wrzesień, może, może. Chętnie bym się wybrał. Pożyjemy, zobaczymy. Mam zaklepane trzy dni urlopu na ten miesiąc, które przeznaczam na jakiś zlot, to czemu nie tam, narazie nic innego się nie kroi, a który pierwszy ten lepszy :P ? :icon_biggrin: Pozdrawiam Lviv :P Maciek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam - nowy na forum :) ...od razu do rzeczy:z checia wybiore sie do Lwowawiec spotkamy sie na miejscu czy zgadamy na trasie?od tego zalezy jak zaplanuje podroz...do wyboru Lublin i Rzeszowsa chetni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion-k Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Dwie osoby ze Wschowy jadą.Wyjazd ok.4 rano przez Wrocław. Mamy około 750km ale tempo pewniespacerowe bo drugie moto to Drag Star :) Jaca linę brac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca_01 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Dwie osoby ze Wschowy jadą.Wyjazd ok.4 rano przez Wrocław. Mamy około 750km ale tempo pewniespacerowe bo drugie moto to Drag Star :crossy: Jaca linę brac :clap:dam rade. tylko paszportu brak :bigrazz: może sie uda w tydzien wyrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHUM Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 WITAM !!!PROZSE WAS PODAC PZSYBLIZNY ZCAS KIEDY WY PZSYEDIECIE NA GRANICE !!!BYLO BY NIE ZLE,RZEBY WY JECHALI JAK NAJWENKZSOM GRUPA !!!TO BY BYLO DOBRZE ERZELI WY BY ZJECHALI NA GRANICE EDNOZCESNIE I JA WAS SPOTKALEM, I DOPROWADZIL DO MIEJSCA ZLOTU !!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 paszpotr w trybie przyspieszonym mozna wyrobic w kilka dni-robil tak kumpel gdy na kilka dni przed wyjazdem na Krym zdecydował sie pojechac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 WITAM !!!PROZSE WAS PODAC PZSYBLIZNY ZCAS KIEDY WY PZSYEDIECIE NA GRANICE !!!BYLO BY NIE ZLE,RZEBY WY JECHALI JAK NAJWENKZSOM GRUPA !!!TO BY BYLO DOBRZE ERZELI WY BY ZJECHALI NA GRANICE EDNOZCESNIE I JA WAS SPOTKALEM, I DOPROWADZIL DO MIEJSCA ZLOTU !!!! :icon_mrgreen: ja mysle, ze my dojechac bez problemu do miasto Lwow i tam sie spotkac z Toba Shum :wink: trudno jest na dzien dzisiejszy podac pzsyblizny zcas kiedy my pzsyediemy na granice...tez uwazam ze by bylo nie zle,rzeby my jechali jak najwenkzsom grupa wiec ja proponuje spotkac sie w miescie Lublin o godzinie 14:30-15:00zainteresowanych prosze o odpowiedz; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHUM Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ja mysle, ze my dojechac bez problemu do miasto Lwow i tam sie spotkac z Toba Shum :banghead: trudno jest na dzien dzisiejszy podac pzsyblizny zcas kiedy my pzsyediemy na granice...tez uwazam ze by bylo nie zle,rzeby my jechali jak najwenkzsom grupa wiec ja proponuje spotkac sie w miescie Lublin o godzinie 14:30-15:00zainteresowanych prosze o odpowiedz; pozdrawiam Rozumem,pewne lepej skontaktowac sie telefonichne: +380979074696+380662267600SHUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHUM Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Witam !najlepej zrobic tak:kiedy wy bedzece uzs na Ukrainie ,to potzsebno odeslac SMS na №+380979074696 i podac take informacje:zcas i kerunek z ktorego wy pzsyehali a ja spotkam was pzsed wjazdem w miasto.O.K. ???Pzseprazsam za OFFLINE -- estem zaenty organizacjom zlotu !!!Ale mysle ze brak dyskusji poprawimy za piwem !?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 witampora juz podjac decyzjekto jedzie jutro? bierze namiot? ma nagrany nocleg? ile za noc?skoro SHUm chce nas wprowadzic to umowmy miejsce i czas spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Kuźwa naprawde fajne podejscie do sprawy gości, to mi sie podobamam nadzieje ze impreza jest co roczna bo w przyszłym roku z chęcią bym sie wybrał do wschodnich braci:)SHUM a orientujesz się o podobnych imprezach u Was???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion-k Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Jedziemy dwie osoby jednym moto bo Drag star padł.Wyjazd 11.30,do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi