hibernat Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Czy ktoś zakładal tylne migacze do TT600R? mam tylko przednie i zastanawiam sie czy nie lepiej(bezpieczniej) by bylo sobie sprawic jakies tylnie na miasto.widzieliscie jakies fajne w sprzedazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Cóż ja ci mogę doradzić poszukaj na allegro niewiem jakie ci się pododają ale jest ich tam do wyboru do koloru,więc napewno coś znajdziesz!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Pewnie że bezpieczniej i na przeglądzie się nie przyczepią.Załóż sobie takie jak ja założyłem do RX-a mojej kobitki:http://www.bikepics.com/pictures/545749/ Sam też mam takie u siebie i nie miewam już problemów z uszkodzonymi kierunkami po szaleństwach w terenie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi