Skocz do zawartości

zakupiłem szybę...

awful
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

...universalną, PUIGa... założyłem-coś nie pasuje- 3-4cm szpare mam nad reflektorem,ale przerobię zaczepy i będzie git...

przejechałem 80km na próbę... i takie spostrzeżenia...

heh w zakręcie jak powiało od strony złożenia to wyprostowało mi motor :banghead::D

owieweczka tyciunia(jak to mawia łysy) ale mozna się za nią schować i 160 nie straszne :icon_razz: przejechałem prawie całą obwodnicę trójmiejską starając się nie schodzić ponize 150- dało radę wytrzymać- wcześniej niewykonalne :flesje:...

ale kurcze jeździ się 'ciut' inaczej- muszę się przyzwyczaić...nie spodziewałem się :flesje: teraz jest jakby... sztywniejszy... nie wiem jak to opisać- jakby stracił na zwinności...a może mi się tylko wydaje...

heh jak mi się znudziło marnowanie paliwa na walkę z oporem powietrza kanciatym motorkiem to się kopsnąłem na pustą drogę i sobie poćwiczyłem technikę... ech przez zimę zardzewiałem nieco- nie wiem czy bym zrobił 8mke :flesje: (na początku nawet nie mogłem zawrócić na dwukierunkowej :flesje::D:D::flesje:)...

-zakręcanie przez countersteering ponizej 40km/h niewykonalne totalnie ;)

- 'bez trzymanki 'stojąc na podnóżkach - po kilku próbach udało się,nawet do 30/h zszedłem :eek:

pierwszy raz po zimie zrobiłem taki teścik- polecam kazdemu....teraz się śmieję- ale wtedy byłem nieco przerażony...koszmar.

teraz spędzę na tej ulicy sporo czasu żeby sobie wszystko przypomnieć...sobie chyba nawet 8mkę namaluję :D

w tym sezonie nawinięte 240km...ciekawe ile jeszcze zanim dogonię poziom z zeszłego sezonu :/

jak tam Wasze wrażenia po zimie?

Edytowane przez awful