szyman Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam. Idzie wiosna i nie ma co trzeba powoli wsiadać na motocykl. W związku z tym poważnie myślę nad zakupem nowego kombinezonu. Jako że z kasą się u mnie nie przelewa :icon_razz: planuję wydać na ten szczytny cel jakieś 1300. Znalazłem już nawet kombi, które mi się podoba jest tylko jedno ale: to kombinezon tekstylny Hein Gericke PSX-T2. http://www.motostore.pl/oferta.php?id=2 No i teraz do was pytanko: Czy jeździł ktoś w takim, lub podobnym cudzie? Czy wiecie coś na temat jakości tego kombi, i wreszcie czy nie lepiej zdecydować się na skórzane kombi np. Modeki w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Witam.A mam pytanie a nawet dwa: musi to być tekstylka i ze ślizgaczami? Ja ostatnio kupiłem w Louisie kurtke i spodnie skórzane spinane zamkiem firmy Streetfighter i jestem bardzo zadowolony.Co prawda o walorach użytkowych sie nie wypowiem bo nie miałem jak sprawdzić tego kombi ale jakość wykonania bardzo fajna (bo nie jest to skóra na SHL :icon_razz: )Minus dla ciebie to cena za komplet (400€).P.S.Kombi oczywiście w kolorze czarnym bez dodatków kolorowych (czyli jedynym właściwym :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyman Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 No dobrze by było żeby i na kolankach ślizgacze były, bo na mazurach drogi kręte i powoli się człowiek kusi żeby kolano wystawić. Jeśli chodzi o czarne kombi, to aktualnie mam takowe, tyle że na przecinaku średnio to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 siemano!ja mam kurtke od tego kombi!jest calkiem wygodna, jest tylko jeden mankanent.latem bedziesz sie w niej strasznie grzal.jest czarna a na dodatek ma membrane sheltex a nie gore-tex i to chyba dlatego tak jest.ja mialem tak ze jak zeszlym latem - podczas lipcowych upalow wychodzilem do roboty to po 5 minutach juz bylem caly zgrzany.duzo lepiej bylo juz nawet w zwyklej skorze, ktora byla tez zreszta firmy HG.ale jesli chodzi o protektory to sa w porzadku.z tylu mozesz se zalozyc backshocka, chyba ze masz zolwia to wtedy nie ma po co.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyman Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dzięki za info, bo muszę najpierw przemyśleć zakup zanim wybiorę się osobiście przymierzyć bo troche kilometrów mam. Co jak co ale ciepła w lato mi wystarcza wiec zastanowię się dwa razy przed zakupem. Dzięki za radę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi