Gudaj Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Hey mam chęć odblokowania sobie swojej RG bo kreci mi się tylko do 8,5k. Z tego co wyczytałem na forum to należy wybebeszyć dyfuzor. Pytanie moje teraz jak to zrobić???? Rozcinać go czy co??? Podobno są też jakieś siatki na kolanku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Z tego co wiem to należy odciąc tą końcówke gdzie jest ta malutka rurka i wtedy bedzie sie troche lepiej wkręcał. Bo rozmawiałem z jednym kolem który wyciągnoł własnie tą siatke o której piszesz ale to nic nei dalo tylko motor zaczol pierdziec. ja zmienilem tlumik na gianelli. moto ma napewno lepsza przyspieche ale wkreci sie tylko do 9,5 - 10tys. Nie wiem mozliwe ze sa jeszcze jakies inne blokady w tym moto moze na CDI jednak niewiele osob to wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Z tego co wiem to należy odciąc tą końcówke gdzie jest ta malutka rurka i wtedy bedzie sie troche lepiej wkręcał. Która rurka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi